IRC-Galleria

kidutuksen armollinen päätös.Torstai 02.03.2006 14:42

hah. aamupäivän hermo jaksoi ahertaa koulussa, sitten oli pakko kadota, koska haidikin poistui ja millä minä sitten oisin kottiini männy... ;) hyvä syy lähteä, tosin pohjan tuolta perustelulta vie se, että koko mainio safkikselta katoaminen oli jo eilen hyväksi suunniteltu. nooh, eikaitsemitn. sain siivottua täällä himassa. figaro vissiin aavisti siivouksen jo heti, kun ovesta sisälle astuin, koska sen imuri-kammoinen hahmo pakeni välittömästi saunan lauteille rauhoittumaan. artturi sen sijaan uhmasi kohtaloaan ja köllähti keskelle lattiaa. sen taktiikka imuria kohtaan on varma voitto - ei väistä vaikka sitä sillä imurilla kuinka tökkisi. ;)
aikasta mukavaa, kun loma nyt sitten niinkuin alkoi. mietin, et vois tänään kuuden jälkeen käydä siivoamassa sen huomisen aamun jutskan, niin ei tartteis vapaapäivää "tuhlata" elikä vois nököttää sisällä rauhallisen aamun. käydä sit vaikka sisaruuden kanssa safkaamassa ja palata polokupyörällä koettiin odottamaan zamulia ja illan keikkaa.
ähhähhää. en tietä. pitää varmaan nyt syödä, kun en oo vielä ehtint ja keittää kahvit ja katsoa vaikka eilinen leffa viiideolta. ja sitten jos olisi niin reipas, että tunkisi tän viikon yli-mielenkiintoiset monisteet jonnekin kaapin perälle. sellaiseen paikkaan tosin, että ne löytyis kohtuu pienellä vaivalla ennen tennnttiä sitten joskus kaukaisuudessa, hiihtoloman jäläkeen. eilen sain tekstarilla pienen omituisen pyynnön, jossa minua pyydettiin temelle ja esikselle kuskiksi pilkille. eikö pilkkiminen ole reipas ulkoilu-harrastus, ei sinne kuskia tarvita. ellei kyseessä ole viehättävä pilkkimatka jonnekin kajaanin taakse ja tarkoituksena käydä mahd. monessa kuppilassa matkan varrella, niin että jäälle päästyä touhu todellakin on pilkkimistä. mutta eipäs minulla sitä vastaan oo mittään. auto kulukee ja tiet on tehty käytettäviksi. herrmot voin jättää jo suoraan himaan, ni ei nekään pala missään vaiheessa. ja hihat kanssa. olen tänään hyvin runsas sanainen ja sanojeni laatu on runsas ja erittäin asiapitoinen... hoh. kyllästytän jo itsenikin henkiltä.
illalla pakotan zaakkulin luistelemaan kanssani suuren matkan. kohtahan toi jää sulaa, jos sitä ei hyväkseen käytä. tai sillonhan se kyllä saattais sulaa vielä suuremmalla todennäköisyydellä?! näihin kuviin ja tunnelmiin ankeudun. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.