IRC-Galleria

hyv´oli keikaus.Lauantai 04.03.2006 14:42

ja olut maistui hyvälle. ja olin alakuloitetuissa tunnelmissa yöllä hetkellisesti, mutta olen jo parantunut. :) näin unta, jossa sonden kunnantalon pihalla oli suuri jäädytetty läntti luistelua varten. ja menin sinne luistelemmaan ja sillä aikaa kenkäni oli inhoittavasti varastettu. mutta se ei haitannut minua kauaa, koska menimme lissun kanssa katselemaan kunnantalon sisälle hienoja karttoja. kummallista.
kohta kai johonkin aikaan kunhan vain mintsu ja tempsu saa sukulaisvierailut haltuunsa, lähdetään ajamaan soooondelle. illalla kai pittää mennä moikkeliskoikkelis ozzya ja beibee ja kuulema karaooookkea laalammaan.
hmm. juttelin muuten yöllä esiksen kanssa puhelimessa, en vuan muista ettäjotta mitä. en varmaan mitään tähteellistä. taijan perkele tarttua pulloon. tai ehkä vaan menen tuonne kissojen viereen vähän nukkumaan.
ainiin - ei ikinäikinäikinä kannata krapulaisena lukea mitään avaruus-juttuja... luin just vahingossa supernovista jne ja alkoi pelottamaan ja ahdistamaan tosi paljon. kerran katsoin huolimattomana krapulassa yksin dokkaria, jossa kerrottiin mitkä kaikki asiat uhkaavat elämää maapallolla. meinasin kuolla kauhusta ja makasin pitkään aikaa sinisenä myttynä sängyllä, koska olin järkyttynyt. todellisuus on liian karua kestettäväksi heikossa hapessa... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.