IRC-Galleria

muanantai....Maanantai 02.07.2007 10:30

vittttttja. maanantai on perseestä. perjantaina piti vähän nauttia olutta, tuli nukuttua iloiset kolome tuntia ja lauantainahan menin sitten töihin. jonniin verran väsytti. eilen nukuin päikkärit, joten viime yönä ei nukuttanut millään ja oli vielä kuumakin. lisäksi nukkumista hankaloitti figaro joka valtasi sängystä ainakin puoli neliöö omia uniaan varten, arttu jonka mielestä öisin ei ole tarvetta nukkua vaan silloin pitää kiitää ikkunasta ikkunaan katsomaan luonnon ihmeitä ja topi jonka mielestä taas pitää nukkua ja leveästi. joten hetkellisen vittuuntumisen jälkeen otin patjan ja rupesin sille nukkumaan ja sain nukuttua varmasti sen kolme tuntia viimekin yönä. raipatiraa.
illalla tulee lissu. :) se on huippua, nähdä pitkästä aikaa. lähtevät huomenna kesälomamatkailemaan med minnateemuesa. katkerana jään työviikkoani viettämään, johon tuo aavistuksen lohtua keskiviikko, jolloin mennään viikatteen keikalle kupijoon.
pelottavasti vaikuttaisi sille, että kesä on alkamassa - vihdoin. se vitutteleepi jonniin verran, kun ei tosiaan tuota lomaa ole. ja jos työpäivä on 9-18, niin hyvällä tuurilla on puoli seiskalta suoriutunut himaan. sitten siinä jääkin hienot kolme tuntia elämiseen. aaargh. ehkä ensi kesänä minulle on kertynyt kesälomaa. toivoisin niin kovin sellaista... kesä ja liikaa tekemistä eikä kaupunkikaan ole nöyränä sylissä. sormissa tuoksuu multa eikä kukaan naurakaan. maija on sanottanu biisinsä ihan väärin...
hauskoja kesäpäiviä, toivoo piikki-katkera-ämmä. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.