IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

"Jonotusjärjestely OLISI toiminut hyvin, JOS ihmiset todellakin miettisivät käytöstään.

Keikalla kuristettiin ja hakattiin, jotta eturiviin päästäisiin. Ja tönittiin niin paljon, että tiedän erään lähteneen sen vuoksi sairaalaan asti."

"järkytyin tosta sairaalaan lähteneestä....
mullakin oli koko ajan muiden kädet kurkussa, ja kuulin kun yks selitti ennen keikan alkua sen kaverille että tunge tunge tunge tunge tunge. mitä iloa kellekkään.."


siis ei pysty käsittämään! mikä vittu PIKKU PIKKU ___PIKKUTYTTÖIHIN___ oikeen menee kun ne "löytää" jiirokin ja "löytää" jonkin asian joka "pitää ne elossa", ku ne löydöksensä jälkeen seuraavan kerran käyvät paskalla ni aivot humpsahtaa samalla pöntöstä alas!

ei todellakaan oo mitään faneja tommonen porukka, yliobsessaavia paskoja mokomat saatana. tärkeintä on vaan päästä eturiviin, ihan sama mikä bändi on KUNHAN SE VAAN ON JIIRUBÄNDI, koska d44 ei keikkailla voi muualla ku eturivissä, ja sit eturivissä vaan hiplataan niitä äijiä, voi saatanan saatana.

jos mää kavereineni herskan keikalla jonkun ihmeen kautta saan hyvän paikan ja joku YLIMIELINEN PIKKUKAKARA yrittää mua purra ja kuristaa ni hakkaan sen kyllä siinä vaiheessa tohjoksi saatana :|:|:||| vaikkei se mitään todistakaan, mutta ei ernuihin näköjään muu mene ku japsit ja nyrkki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.