IRC-Galleria

_raja_tapaus_

_raja_tapaus_

Meni launtaina naimisiin!

Oi voi voi!Tiistai 03.01.2006 03:29

Siitä onkin sitten aikaa kun olen viimeksi tänne mitään kirjoittanut. Ehkä on korkea aika vähän valaista kansaa missä mennään.

Ensinnäkin kaikille Hyvää Uutta Vuotta!

Kello on kohta yksi ja mua ei väsytä. Ehkä johtuu siitä että mua vaivaa kamala ikävä. :S Sitä ei pitäis kestää kun ihan muutaman päivän vaan, mutta valitettavasti sillä on tapana vahvistua tunti tunnilta. Noh, mä koitan keksii ittelleni jotakin tekemistä tälle viikolle, niin eiköhän tää aika mene nopeesti. Tänäänki olin tappamassa aikaa kaupoilla.... siellä meni kuus tuntii ja mukaa ei tarttunu ku yks paita vaan. Turhauttava reissu :S (no säästyivätpähän rahat...)

Uuden vuoden vietto meni pelosta huolimatta aika erittäin mukavasti. Hyvässä seurassa leffoja katsellen. =) (vaikka olinkin töissä:)

Pitäis kai tässä kohta mennä nukkumaan koska huomiseksi olen taas laatinut paljon suunnitelmia, kunhan ei vaan tarvisi hetkeksikään istahtaa ja jäädä ikävöimään... Ainaki neljään asti mulla pitää olla paljon tekemistä, sit voi rentoutua koska silloin hellittää edes vähäsen. :::

Asia on nyt niin, että ajatuksia on paljon, mutta mitään en tänne saa. Ei siis ollu ehkä hyvä idea rupee tänne kirjottaa, mutta olkoon nyt ainakin näin. Kerroinpahan jotakin....

Kello on kohta jo kaks... mulla on menny tunti ku oon pohtinu mitä tänne laitan. Näin se aika vaan vierähtää... (...syvällistä...)

(en osaa lopettaa tätä)

Jatkoja teille, koittakaa pärjätä!

Pk3 ::: huug970 ()()()() ::: ::: :::


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.