IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

takasin suomessaMaanantai 14.05.2007 03:59

joo-o eli meikäläinen on siis taas radalla! ta jos totta puhutaan niin saavuin kotio jo perjantaina iltapäivällä mutta nää pari päivää on menny tosiaan niin nopeesti ja mulla on ollu niin paljon hommia etten oo sitten ehtinyt tänne kirjottaa tätä viimeistä selostusta. eli siis loppureili oli hyvin intensiivistä junassa istumista likimiten istanbulista aina tukholmaan saakka mitä nyt junanvaihtoja odotellessa oli aikaa kierrellä vähän eri kaupungeissa siinä matkalla. tämä osuus olikin varmasti kaikkein raskain osuus vain odottaa junassa kotiinpaluuta. koko matkan huipennus oli vielä se että törmäsin kahteen raumalaiseen tuttavaan jotka piti jossain päin eurooppaa tavata niin siellä tukholman laivaterminaalissa ja oli hyvä purkaa heidän kanssaan kaikki fiilikset ja tapahtumat reissusta, koska vain toinen interrailaaja voi ymmärtää ja jaksaa kuunnella niin tarkkaan toisen tapahtumat ja ymmärtää sen kunnon fiiliksen mikä siellä reissussa on ollut.
kokonaisuutena reissu meni yli odotusten kaikella tavalla ja reissu oli kyllä varmasti todella unohtumaton. nytkin hymyilen koko ajan tätä kirjoittaessani vaikka väsyttää ja tekisi mieli nukkumaan. reissulla tapasin paljon uusia ihmisiä ja opein ymmärtämään paljon erilaisten ihmisten ajatus- ja arvomaailmasta sekä myöskin erittäin antoisaa oli nähdä ja ymmärtää se miten erilaisen kuvan televisio antaa vaikkapa kosovon ja yleensä koko entisen jugoslavian alueesta ja miten väärässä ihmisten mielipiteet ja asenteet ovat balkanin maita ja niiden ihmisiä kohtaan. sain myös paljon aikaa ajatella asioita, ehkä jopa liiaksikin mutta se oli silti henkisesti ja fyysisesti todella hyvä irrottautumisreissu lähes kaikesta mahdollisesta tutusta ja turvallisesta.
todennäköisesti voisin jatkaa näissä jälkitunnelmissa vielä pitkän tovin mutta koen ehkä järkevämmäksi sitten kertoa lisää jahka näen ihmisiä livenä.
oli myöskin hienoa nähdä ihmisiä oikeasti kiinnostavan tekemiseni ja käymiseni sekä miten pärjään yksin maailmalla. pari päivää menee vielä varmaankin kokonaisvaltaiseen palautumiseen takaisin normaalielämään ja yritänkin lisäillä matkakuvia tänne nettiin mahdollisimman pikaisesti.
loppuun kiitoksia kaikille rakkaille ystävilleni <3 ja tähän on hyvä päättää tämän päiväkirjan kirjoittaminen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.