IRC-Galleria

SE ON YKS VITUN PORI MULLE (Y)Lauantai 25.07.2009 04:34

idea1.
Oikeesti voin kertoa teille kaikille yleisesti semmosen faktan , että olen tssä lähi päivinä alkanu harkita sarjamurhaajan ammattia, Miettikää nyt, Eikös se muka oli mukavaa. no minä ainaki nauttisin.

idea2
ajattelin että voisin myös varastaa venäjältä ydinpommin ja pudottaa sen poriin

idea3.
Myös semmosta ajattelin että voisin käydä afrikassa hommaamassa vittu jonkun vitun sikalehmälintu influenssan ja tartuttaa sen kaikkiin porilaisiin <3

idea4.
harkitsen vakavissani itsemurhaa

no tämä koko vitun ajatus lähti siitä että päivittäin kun kirjaudun galleriaan sisälle ja luen kommenttini, ja sen jälkeen katson vieras listaa, nii ei helvetinPERSE , oikeestikkin multa repee takamus koska JOKA VITUN IKINEN IHMINEN KETÄ KÄY MUA STALKKAA NI ASUUU PORISSA.

MISTÄ TÄMÄ PASKA JOHTUU

Vaihtoehto1.
Ja mistä tämä kaikki johtuu , no varmaankin siitä että porissa asuu ihmisä, joidenka elämän työ on näköjään stalkkaa sitä yhtä alusanteria ku se on kuullemma ihan vitun kusipää jätkä, Ja mistä tämä kaikki lähtikäään liikkelle, ni siitä saadaan kiittää paria ihmistä !

Vaihtoehto2.
Porissa ei ole omaa eläintarhaa lähettyvilläkään joten niitten kaikkien on aivan pakko tulla stalkkaamaan alusanterin online eläintarhaa?

vaihtoehto3.
EN VITTU TIIÄ KERTOKAA TE MULLE VASTAUS TÄHÄN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.