IRC-Galleria

suomi on perseestä yhyyPerjantai 28.12.2007 17:38

ää en haluis olla täällä kylmäs ja tyhmäs maaassaaa ! ihmisetki on niin nyrppänaamoi ei niit jaksa kattoo! tai no ei tietenkää kaikki mut yleisesti katottuna ja verrattuna thaimaalaisiin ja vaik ruotsalaisiin !

äääh siel oli niin siistii siin karon beachilla makoilla ja hilton hotellissa, merinäköala ja kaikki, 3 eri uima-allasta ja sinne vaa meni istumaan ni pysty tilaa jotain juotavaa tai syötävää, täydellinen aamupala: sai valita mitä hedelmii ottaa mehuunsa ja mitä aineeksii munakkaaseensa, omat kokit kaikelle ! ää ja benkust tuli meiän kaveri ( ben zyskowicz ).

Shoppailtiin paljon parhaast ostoskeskuksest ja marketeista :) sit mentii patongille(toinen ranta) yöelämää viettää, oli kyl niin kivaa! ei ilotytötkään haitannu vaik niitä oliki puolet kaikist ihmisistä. ja oli kivaa kävellä kadulla ku huomas et puolet oli oikeesti miehiä.. ^^ mut kiva yllätys tulee sit jollekin miehelle :)

Ja Phi Phi Islands, Monkey Island ym aaah ! ja Khai Island unelmasaari ! vaalee hiekka, vaaleen sininen meri täynnä koralleja ja kaloja ja ihana rantabaari siinä josta saa tilaa drinkkejä. siel olis voinu olla vaik kuinka kauan.. ja retken yks parhaimmist asoist oli jackie( en tiiä miten kirjotetaan, mies kuitenki) niin paras tyyppi ! harmittaa ku tommost ihmistä ei tapaa niin usein. :) meiän opas siis. kunnon källien tekijä mua vaan kiusas ku uskon kaikki asiat :DD

mut joo täs oli tiivistelmä. ihanaa oli ! olis pitäny olla viel pari viikkoo lisää. en suosittele viikon matkaa noin ihanassa paikassa !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.