IRC-Galleria

aannica

aannica

Life is a highway, I wanna ride it all night long

Missä olet arska?? (Ja)Keskiviikko 17.06.2009 18:35

Ja me ku luultiin että tuotais aurinko mukanamme Suomeen, mutta kai se on hyväksyttävä että meille ei hymyile valokaan. Parempihan se on pimeessä ja sateessa kulkee, ei huomaa kaikkia puutteita :D Akka tuli laitumelle tännää, olipa ikävä sitäkii pirulaista. "Mä sain tänään yhteyden paholaiseen!!" :---D Legendaarista.
Matkalla tuli muuten katottua 14 leffaa. :D Ja ajomatkaahan oli 6800 km. Aika säälittävää. Huomenna taas baanalle :) Onki ollu jo ikävä niitä örmyköitä. Varsinkii Maanaa ja keinovanhempiani. Hennaa tuliki jo nähtyä :D Ois pitäny kuvata se jälleennäkeminen. Äiti tykkää ku unohin laittaa pyykit :D no, omatpa oli vaatteet jos meni paskaks. Tuskinpa vaa meni, mutta mistäs sitä ikinä tietää.
Kyllä muute ketutti Tivolissa ku se uusin laite johon oltii jonotettu jotain 30min hajoskii ku joku ämpylä oli ajanu sillä liian kovvaa. Sillon kyllä keitti. Mutta mulla nyt aina vähä. :dd Rupesin miettimäänki tuolla matkalla että onkohan mulla oikeesti asennevamma ku oon kuullu sitä jo kolmelta eri opettajalta elämäni aikana. Tosin, siitä viimesimmästä syytöksestä on jo 3 vuotta aikaa, ehkäpä oon muuttunu vähä parempaan vaikka se joskus ois ollukii.

Ja oi! miten mukavaa oli kattoo telkkaria pitkästä aikaa tuossa ihanassa tv-tuolissamme. Kyllä koti on paras paikka. Kissanpennutki hyppii jo rappusia. NOOOU! Ei saa enää kasvaa! :( Taino, ehkä hyvä vaa että kasvasivat.. Ei tulis samanlaisia ku Saimista. :DD Ärsyttävä pikkulutkuttaja. Mut joo, tosi nätti ja sulonen. Paradoksaalista.

Ja vähän järkytyin ku tapasin saksalaisen pojan joka ratsastaa ! :DD Huusin täysiä: WHAT!? ja tämä vaa: I'm not gay, I'm not gay. D: Lolzipolzi. Harmi että se ei ollu mikään komistus ja poltti tupakkia. No, kukaan ei oo täydellinen.

Ja voi että on hyvä fiilis vaikka sataakin ja arska on kesälomalla. Tuli tuossa aamulla alotettua tämän kesän työt kun piti hakkee Printti ja Tristan Akan luo aholta koivuhakaan. Se on kyllä aika jees hommaa. :) Nii mukavia hoidokkeja ku on.
Nojoo. nyt pitää tehä vaikka mitä vielä. huoh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.