IRC-Galleria

Näkemykseni uudesta galleriastaTiistai 06.10.2009 16:29

galleria on siis muuttunut. Muutoksia vaadittiin ja asioihin tartuttiin ammattimaisesti! Tämä herättää meissä kysymyksiä! Kysymyksiä, joihin haluamme vastauksia. Kysymme, miksi galleria on vaaleampi, kuin ennen. Miksi rikomme vuosia vanhoja perinteitä. Suhtaudumme epäilevästi uusiin asioihin, mutta onko uudistus aina pahasta?

Jo muinaiset kreikkalaiset omistivat silmät. Silmät, joilla he pystyivät tekemään uskomattomia asioita. Näitä silmiä käyttäessään, he pystyivät näkemään hienoja asioita. Myös nykyihminen omistaa silmiä. Tällä hetkellä silmien normaali lukumäärä on 2. Näillä silmillä nykyihminen tarkastelee maailmaansa ja kritisoi näkemäänsä.

Uutta galleriaa on heti julkaisemisensa jälkeen kritisoitu valtavasti. On jopa sanottu, että siitä tulee paha mieli, ja ikäkin on merkitty vain kolmella numerolla. Kuuntelemalla näitä hiljaisia avunhuutoja, opin ymmärtämään AUG-ihmisten (AntiUusiGalleria) mieltä.

Uudessa galleriassa on huonoja puolia, toki oli vanhassakin. Sanoassamme, että uudistukset ovat paha asia, näytämme kunnioituksemme vähyyden myös alkuihmiselle, joka sai tulen syntymään. Uuden gallerian mollaus on kuin näyttäisi persettä pyörän keksijälle. Emmekö voisi hyväksyä faktaa, että kaikki uudistuu.

Ihminen on luotu mukautumaan maailmaan, joten miksemme voisi mukautua elämään uuden gallerian viitoittamalla tiellä! Toivoisin, että meidän, suomalaisten, ja gallerian monivuotinen yhteiselomme ja symbioosimme ei tuhoutuisi tällaisen uudistuksen johdosta!

-Aki Ryyti 6. lokakuuta 2009

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.