IRC-Galleria

aivovamma|

aivovamma|

 ❒ Taken ❒ Single ✔ i'm sexy and i know it

Mun eka kertaPerjantai 15.11.2013 17:58

Ensimmäinen sana:
Yleensähhän kaikilla lapsilla ensimmäinen sana on äiti, isä, pallo etc, joku tämmönen. No, mä pienenä vietin varmaan enemmän, tai vähintäänkin yhtä paljon aikaa mun veljien kanssa kuin vanhempien. Soitin äsken äidille, ja mun ensimmäinen sana oli vittu... :D Seura tekee kaltaisekseen, sillon kun ite olin siinä iässä, että opettelin puhumaan, oli mun veljet 14-16 vuotiaita.

Ensimmäinen paras kaveri:
Sain ensimmäisen parhaan kaverini kun asuttiin Turussa. Jo heti samana päivänä, kun muutettiin, tuli naapurin tyttö Emilia kysymään mua ulos. Siitä päivästä lähtien oltiin kuin paita ja peppu, vietettiin joka päivä yhdessä aikaa ja mielikuvitus lenti leikkejä keksiessä.

Ensimmäinen lemmikki:
Mun eka oma lemmikki on hieman omalaatuinen tiibetinspanieli narttu Taru. Sain Tarun kun olin 9-vuotias, ja edelleenkin tuo koira on mulla ja tulee olemaan loppuun asti. Tänä päivänä Taru on 9 vuotias, mutta edelleenkin luonteeltaan rasavilli pentu, eikä ikä paina sitä vielä yhtään. Yleensähän tipsut elääkin jotain 15 vuotiaiksi. Tuo lattiamoppi on mulle äärimmäisen tärkeä, me ollaan kasvettu yhdessä lapsista aikuisiksi ja me ollaan jaettu sen kanssa niin hyviä kuin huonojakin hetkiä.

Ensimmäinen pelko:
Hah :D Uskokaa tai älkää, mun eka pelko oli jättisuuri raparperinlehti. Olin pihalla pienenä leikkimässä, kunnes näin sen ja rupesin itkemään. Äiti tuli paikalle ja kertoi mulle sen olevan lehti. Tämän jälkeen veljet alkoi pelottelemaan mua sillä lehdellä aina kun kiusasin ja ärsytin niitä. En muista ensitapaamistamme karmaisevan lehden kanssa, mutta sen muistan, että poikien uhkaillessa "lehdellä" mulla ei ollut mielikuvaa mistään raparperinlehdestä vaan oikeesti jostain murhaajasta. Muistan pelänneeni pitkän tuota, varmaan johonkin eskari/ekaluokkaan asti.

Ensimmäisen luokan opettaja:
Mun ekaluokan opettaja oli vanha, tosi kärttynen akka ja kaikki OIKEESTI pelkäs sitä. Muistan, et se oli ihan hirvee. Jo ekaluokalla me saatiin hirveesti kaikenmaailman läksyjä, ja lukuläksyistä se piti joka ikinen kerta pistokokeet. Se myös valitsi itselleen "suosikin" luokasta, ja muut oppilaat olikin sitten ihan perseestä, ja mä tosiaan kuuluin näihin maailman surkeimpiin oppilaisiin, vaikka arvosanat olikin hyviä...

Ensimmäinen henkilö, jolle tekstasin tänään:
Taitaapi olla Iiro, se oli pommittanu mua ku olin nukkumassa..

Ensimmäinen auto:
Ensimmäisenä ja tämänhetkisenä autona mulla on Nissan Almera -96, mikä on muuten myynnissä ja jos jotakuta kiinnostaa niin yksärillä saa lisätietoja ;) Auto on myynnissä, koska tarviin koirien takia farmari auton, mielellään dieselin, koska tammikuusta lähtien tulee ajettua vähintäänkin 200km/päivä. Ja jos joltakulta löytyy VW farkku dieseliä, mistä ois valmis luopumaan niin siitäkin saa laittaa viestiä tulemaan, mulla on kyllä jo yks tietty auto kiikarissa, mutta ei sitä ikinä tiedä, jos mieli muuttuu

Ensimmäinen puhelin:
Tämmönen oli mun eka puhelin, enkä kuollaksenikaan muista, mikä malli toi on. Nokialainen joka tapauksessa. Sain sen veliveikalta ku olin about 6 vuotias. Tän jälkeen mulle tuli legendaarinen Nokia 3310 ja sen jälkeen sit tulikin semmonen joku Nokialainen, mihin pysty vaihtamaan kuoret ja mulla oli siihen kultaset ja violetit kuoret. Sit sen jälkeen rupes ilmestymään näitä värinäyttöpuhelimia.

Ensimmäiset treffit:
Öh.... Mä en nyt kuollaksenikaan oikeesti muista, koska en osaa oikein luokitella mitään treffejä. Mä en yleensäkkään koskaan oo kysyny, että "onko nää treffit"/ei olla sovittu siitä, ja yleensä jätkien kanssa ollaan tehty jotain ihan muuta kun käyty elokuvissa yms.

Ensimmäinen poikaystävä:
No, jos näitä säälittäviä ala-aste suhteita ei lasketa, mun eka seurustelukumppani oli Tino.

Ensimmäinen suudelma:
Eka suudelma.. Hmm. Tais olla tän yhden ala-aste seurustelukumppanin kanssa :D Ja kaikki kaverit oli sillon sitä mieltä, että "hyi, miten sä pystyt. Ällöö. Poikabakteereita" Tsiisös. :D

Ensimmäinen rakkaus:
Sanotaanko näin, että en oo tähän mennessä ollu oikeesti rakastunu, mutta tällähetkellä se vähän alkaa tuntumaan siltä, että oon parhaimmillani rakastunu tosi ihanaan mieheen. Se on aina niin hymyilevä ja muutenkin perusluonteeltaan rauhallinen. :3 kauheen imelää ja överisöpöö. söri

Ensimmäinen youtubevideo:
Mun ensimmäinen youtubevideo, oli olevinaan hirveen hienosti editoitu musiikkiin sopivaks, ja videolla esiinty tuo mun pikkuhauva Taru. Aivan hirvee väkerrys, sillon luulin et se on hieno, mut se oli tehty ihan perus WMM, siinä oli käytetty niitä "valmiita tekstipohjia" missä oli just perus Arialin fontti ja fontin värin ja taustan värin sai valita, siinä ei ollu mitään siirtymisiä ja siinä oli pelkkiä kuvia ja niiden kuvien kestoaikaa en ollu säätäny mitenkään, vaan niissä oli kaikissa se perusaika, tyyliin joku 5sek/kuva. En voi millään muistaa kauan se oli kun nykyään on käytössä Sony Vegas. Ja ne jotka tietää mun youtube tunnukset, turhaan meette kattoo, ei se oo siellä enää, poistin sen reilu vuoden jälkeen, koska häpeän määrä oli SUURI :D

Eka käyttäjä jonka tilasin youtubessa:
Ensimmäinen käyttäjä jonka tilasin youtubessa, tais olla heppavideoita tekevä Maaajo. Taisin tilata sen joskus vuonna -07/-09, ku olin pikkunen heppatyttö. Sittemmin lopetin kanavan tilauksen, koska videoista meni mielenkiinto, videoita ilmestyi tosi harvoin ja videot oli tyyliin luokkaa jonkun tietyn hevosen askellajeista.

Ensimmäinen iso ostos:
Hmm. Tää on vaikee. Oon mä jostain 14-vuotiaasta asti ostellu kaikkia monensadan euron juttuja (joo ei oo mitään isoja, mutta isoimpia mulle). Mut tällä hetkellä isoin ostos on varmaankin tuo mun nelipyörä eli auto. Kunhan saan sen uuden auton ostettua, siirtyy se sit isoimpien ostosten listalle.

Ensimmäinen työpaikka:
En jaksa sen pidemmin selittää, mutta kesätyöpaikka Siilinjärven ABC:llä.

Ensimmäinen ulkomaanmatka:
Varmaan se, ku olin äidin mahassa ja käytiin Virossa. Mut ensimmäinen semmonen matka, mistä ite muistan jotain oli mun ja äidin Kreikan matka, olin jotain about 4-5 vuotias. Tän jälkeen sit kaikki laivareissut, mitä tuli tehtyä tosi paljon 9 vuotiaaks asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.