IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

ThaihieronnastaPerjantai 30.07.2021 21:52

Thaimaa, maailman kylpyläpääkaupunki, on kokonaisvaltainen lomakohde, joka lupaa rentoutumisen ja hyvinvointikokemusten aarteen; jokainen on suunniteltu luomaan sisäistä tasapainoa ja harmoniaa ja lisää sisäistä yhteyden tunnetta. Thaimaan perinteisten terapeuttisten hoitojen ytimessä on perinteinen thaihieronta. Sen sijaan, että thaimaalaisia ​​pidettäisiin hemmottelevana kylpylähoitona, he pitävät alkuperäiskansojen hierontaa olennaisena hoitona hyvinvoinnin edistämiseksi; käytännöllinen tapa rentouttaa koko itse, joka on linjassa thai -lääketieteen pääpilareiden kanssa ja jota pidetään parantavana ja parantavana käytännönä pikemminkin kuin kylpylähoitona.

Pohjimmiltaan thai-hierontaan kuuluu hellävarainen siirtyminen joogamaisiin asentoihin makuulla pehmustetulla lattiamatolla, täysin puettuna löysiin kalastajahousuihin ja yläosaan. Käsien ja jalkojen avulla terapeutti seuraa kehon energialinjoja ja painostaa myös rytmisillä liikkeillä. 90 minuutin tai 2 tunnin hieronta on erittäin suositeltavaa koko kehon hoidossa, koska tunti ei ole vain tarpeeksi pitkä tuntemaan täyttä hyötyä ja antamaan terapeutille mahdollisuuden todella työskennellä jokaisen kehon osan kanssa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että aloittamaton thaihieronta voi tuntua melko oudolta ja erilaiselta esimerkiksi perinteiseen ruotsalaiseen hierontaan verrattuna. Upeasta thai -hieronnasta nouseminen on kuitenkin sellainen olo, että olet todella kokenut toisen thaimaalaisen kulttuurin tason ja varmasti aivan toisenlaisen rentoutumissyvyyden.

Sen sijaan, että vältyt tuntemattomalta, tutustu 8 perinteisen thai -hieronnan (TTM) etuihin ja omaa yksi Thaimaan oleskelun parhaista ominaisuuksista.

lähde: https://taruolento.com/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.