IRC-Galleria

ameebaveli

ameebaveli

I'm just a dreamer.

rxdtfcykgvulhbnklmKeskiviikko 11.06.2008 20:32

”Ja täällä…-” Bill kertoi avaten toisen makuuhuoneen valkeista pariovista,
”Meidän makuuhuoneemme”, Tom lopetti.
”…siis minun makuuhuoneeni”, Bill korjasi kiireesti.
”Ai, laitatko sinä minut nukkumaan sohvalle?”
”En, vaan sinun omaan huoneeseesi” Bill vastasi punastuneena yhteenpuristettujen hampaidensa lomasta yrittäen viestittää jotakin Tomille silmillään. Tom ei saanut viestiä.
”Ei minulla ole…-”
”Onpas. Joko unohdit?” Bill tiuskaisi. Ja viimein Tom tajusi mokansa, kun huomasi haastattelijoiden tylsistyneiden ilmeiden muuttuneen innokkaiksi virneiksi.
”Niin, siis minä vain vietän täällä paljon aikaani – tai siis – ” Tom tunsi punan valtaavan omatkin kasvonsa ja halusi motata itseään.
”Niin siis, kun minulla on kivempi huone niin me ollaan täällä – ei kun – ”
”Niin, kun Billillä on niin kiva sänky – ei vittu – ” ojasta allikkoon.
”Tom yrittää sanoa, että siinä on kiva istuskella ja vaikka katsella telkkaria, kun minulla on niin hyvät vehkeet – tai siis, minulla on hyvä kotiteatteri tuolla, ja Tom viihtyy minun huoneessa paljon – tai siis - ” Bill yritti korjata tilannetta, mutta epäonnistui surkeasti.
”Tai siis, minä olen täällä aina kun minulla ei ole naisia. Ei kun hetkinen nyt – ” Bill kääntyi katsomaan Tomia ristien kätensä rinnalleen.
”Niin?” hän kysyi odottavasti. Tom katsoi kauhistuneena loukattua veljeään ja sitten haastattelijoiden haimaisia virneitä.
”…okei, paljonko teille pitää maksaa että unohdatte, mitä me sanoimme makuuhuoneesta?...” Tom mumisi kaivellen lompakkoaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.