IRC-Galleria

päiväkirjamerkintäni alkuvuodestaSunnuntai 16.03.2008 02:03

""oon länsimainen hemmoteltu kermaperse eikä mulla oo oikeutta valittaa MUTTA inhoon tätä paskakaupunkia jossa joudun asumaan ja jos joku vakavissaan väittää PITÄVÄNSÄ tampereesta niin on joko välittömän psykoosihoidon tarpeessa tai kuudennen sukupolven debiilikusipääjuntti. tää on sisäänpäinlämpiävä, ikävällä tavalla työväenluokkainen, epäintellektuelli, roskainen, paskainen, täynnä kusi- ja räkälätäköitä oleva takapajula jossa pyöräily, hymyily ja ei-idioottimainen pukeutuminen vain joitakin mainitakseni ovat erittäin paheksuttuja asioita.
perslävet jotka tämän kiistävät huijaavat itseään. tai pysyttelevät enimmäkseen ikkunattomissa sisätiloissa ja välttävät kontaktia ulkomaailmaan (mikä toisaalta on sangen ymmärrettävää jos täällä joutuu asumaan.)
TÄÄ ON IHMISJÄTTEEN LOPPUSIJOITUSPAIKKA.
(tai sitten ihmisillä on joku kollektiivinen psykoosi)

muuten todellisuus on vain alkoholin puutteesta johtuva hallusinaatio

**
pakko muistuttaa että olin juuri tullut kaupungilta tuon kirjoittaessani, ehkä asiat eivät oikeasti ole aivan niin päin jotakin. olen vain ollut katkera siitä että oon joutunut asumaan täällä joulusta -93 enkä tiedä missä tunnelin pää tarkalleen ottaen häämöttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.