IRC-Galleria

andreh

andreh

Jag heter Homo Peter

Ranua Zoo 30vSunnuntai 16.06.2013 21:14

Juuh äiti raahas meikätki mukkaan Ranua Zoon 30v-juhliin. Pitkästä aikaa sukuloimaan.
Mut ei siinä oli ihan hauskaa ja eläimet oli nyt jotenki aktiivisempia kans ja ja ja haluan jääkarhun~

Illalla sit esiintyi Diandra, Jonne Aaron ja Cheek.
Diandran aikana oli vähän tylsää ku pikkusisko ja pikkuveli ei jaksanu tulla iltaohjelmaan mukaan niin olin siellä vaan äidin kanssa ja porukka oli siihen aikaan vielä aikalailla selvin päin.
Mut sit Jonne tuli ja se veti hyvin mukaansa ja Jonnen takia mää oikeestaan edes suostuin koko Ranuan reissulle mukaan, mutta joo Jonne sai Ranuan tunnelmaa nostettua, ja niin myös alkoholi.
Cheekin musiikista en oo koskaan välittäny, mut silloin kun se tuli niin porukan tunnelma oli katossa ja alkoholi sai otteensa mustaki niin innostuin kiipeämään anniskelualueen häkkiaitaa ylös ja siellä heilumaan mielissäni.

Siellä tuli nähtyä serkkujaki ja eräs serkku alkoi mua ylistämään ihan siinä. Sain kehuja huulikoruista ja erilaisuudesta ja rohkeudesta ja ties mistä.
Tässäki huomaa eron äidin ja isän suvun välillä: isän suku just morkkistelee bodymodseja ja muutenki meikää ja meikän ulkonäköä ja sitte ku äidin sukua näkee niin hyvä etteivät alttaria pystytä meikälle XD ei sillä kehut on tosi kivoja.

Ja ku käytiin perheen kanssa siellä Ranua Zoon puodeissa niin äiti sanoi että ostaa meille kaikille jottai nii mä sit päätin hommata Maralle synttärilahjan ja valitsin sieltä homoimman asian mitä löyty: pinkin stetsonin. Ja tietenki sain Fazerin myymälästä rutosti suklaata.

Että ihan kiva reissu oli, hyvä että suostuin mukaan~
Updeittaan sit kuvan Marasta ja stetsonista ku se tulee joskus käymään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.