IRC-Galleria

angsta

angsta

Rakkauden lähettiläs

Vammaista, eikö?Tiistai 04.07.2006 13:50

Kävimme Markun kanssa Die Dunkle Seereisellä (oli kivaa <3) jonka jälkeen bongasimme kahukkaan ja kävimme yhdellä jossain oluthuoneella tms, Tampereen keskustassa joka tapauksessa.

Portsarismies oli kovin asiantunteva. Hän päästi minut sisään, mutta tuli sitten myöhemmin kysymään "Mikäs on neidin kunto?" johon vastasin että "Hieman krapulainen". Olin kyllä nauttinut vähän korjaussarjaa, mutta en kokemut olevani kännissä. Portsari totesi jotta "no, ei tänään" jolloin kysyin, että vaikuttaako tähän se, että olen vammainen? Nooh, portarismies totesi, etten ole vammainen jolloin sanoin, että minulla on ollut oikean puolen halvaus. Mies sanoi: "Et näytä kehitysvammaiselta" johon sanoin, etten ole kehitysvammainen.

Sitten piti selvittää että "tää toinen käsi ja jalka on vähän tälläsiä" jolloin tämä portsarismies taisi mennä ihan pähkinöiksi ja sanoi "Tehkää mitä haluatte". No, joimme ne yhdet oluet ja poistuimme ravintolasta, minä vilkuttaen portsarille.

Tarinan opetus: jos et ole kehitysvammainen tai pyörätuolissa, et ole vammainen. Ihmettelen, ettei portsareita ym. baarihenkilökuntaa valaista yhtään näistä ihmisten poikkeamista vaan he olettavat että ihminen on liian kännissä jos hänellä on esim. liikuntarajoite. Sweet niinQ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.