IRC-Galleria

anjj

anjj

bitter? no i just love to complain ☆

pohdittavaa VIIPerjantai 25.09.2009 18:04

nyt on sitten ensimmäisen koeviikon kaks ensimmäistä koetta takana, kolme edessä, mukana ensimmäinen reaali. herranuimala, mitähän tästäkin tulee. NO STRESSING NO STRESSING! mutta on se jännä, koeviikko on kyllä ollu aivan ihana. kokeesta saa häippästä klo 10 ja siinä on sitten ihanasti aikaa 11:45 asti jolloin alkaapi sitten se valmistelu ::) meh likes!

toinen jännä juttu on että sellaset jutut mitä luulit että on tallella onkin hukassa just kun niitä tarvitaan. se on tosi ärsyttävää. yritän eilen kaivaa kahden vuoden takaista musatiedon muistiinpanovihkoa jostain, että sais siitä luettua musan ykköskurssiin, ku meillä on laajennettu historia-osuus, mutta se kerpele oli kadonnut ! siellä oli kyllä toinen vihko, mihin on kirjoiteltu edellisen täytyttyä, mutta kun tässä uudemmassa löytyy historiaa vaan romantiikan ajalta, šostakovitšista etiäpäin, ja haluisin sen missä on kaikki keskiaijan, renessanssi, barokin ja klassismin jutut ::(

ja sitten oli vielä joku kolmas pohdittava juttu mikä piti kirjoittaa mutta unohdin sen ku mietin miten šostakovitš kirjoitetaan !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.