IRC-Galleria

anjj

anjj

bitter? no i just love to complain ☆

pohdittavaa VLauantai 19.09.2009 23:21

grimmin sadut on aika ihania. ku jokapaikas aina sanotaa et ne on tosi raakoja jne jne jne mut ne on oikeesti ihania. ei ehkä ihan alle viis vuotiaitten kamaa mutta ihania, mii laiks. kysymys: miten mä nyt nitä tässä pohdin? vastaus: kattelen tässä the brothers grimm- leffaa, joka myös on hyvä. heath ledger on aika ommm. tai mitäiskö sanoa oli... rip ! ja tälleen sujuvasti traagisesta aiheesta kukkaruukkuun oon tässä tänään tutkinu uskonnon yo-kokeita vuosilta 00-06. kaikkea mieki mietin. en oo selvinny lukion osalta edes eka koeviikosta ja tsekkailen ihan onnellisena yo-kokeita. just de, just how it should be. kohta voisin aikani kuluksi tehdä englannin tehtäviä, krrrhm krrhhhhhmkkrkrkrkrr. huomaattehan toki kuinka innokas olen. ima b'ng so enthusiastic as u c ::)
ja erittäin kaunista ja ihanaa pianomusiikkia, kuunnelkaahan ! http://www.youtube.com/watch?v=cTaxM1lrJmY ! kuvauksessa lukee spring time ja yiruma (joka on mahtava korealainen pianisti) mutta todellisuudessa kyseessä on japanilainen Yukie Nishimura ja kappale "A letter" kaunista.

pohdittavaa IVLauantai 19.09.2009 18:16

mä haluisin päästä kuvaamaan.. piirsin äsken. mulla on luova olo ja luovuus pitää aina purkaa jos sitä on tullakseen kun yleensä en ole kovinkaan luova. harmi ettei se luovuus ikinä ilmene musikaalisesti. jännä sinänsä, koska siis piirtäähän en osaa enkä oikein kuvatakaan. soittaminen vois luonnistuukin jos sais luotua vaikka improa mutta jaa. luovaa kirjoittamista voisin alkaa harrastamaan. joka tapauksessa luovuus on kauheen jännä. ja se että tekee mieli luoda jotain luovaa. ja sitte ku alkaa miettimään nii kauheen harva varmaa pitää itteään luovana. seki on jännä koska kaikkihan varmaan jollain tasolla on luovia. tai ainaki olis kiva ajatella ja uskoa niin. tässä olis taas vähän pohdittavaa, ::)

pohdittavaa IIIPerjantai 18.09.2009 19:51

ihme miten johnny depp tekee niin hyvii leffoi nii paljon. siis just vaik saksikäsi edward, sweeney todd, finding neverland, pirates of the carribeanit, gilbert grape on myös ihan oorait, charlie and the chocolate factory...

[Ei aihetta]Perjantai 18.09.2009 00:06

äiti on ihana <3

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 23:01

TULKAA NYT HALAAMAA MUA MÄ EN KESTÄ TÄTÄ ! :''(

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 22:48

tein juuri jotain mullistavaa. jotain joka oikeasti on mullistavaa pienessä etukäteen suunnitellussa lukiolaisen elämässäni. tein muutoksia mun kursseihin! se nyt sitte virallisti sen että kirjoitan uskonnon 2. luokalla ::D kysymys: miksi kerron näitä asioita täällä? vastaus: koska kukaan ei kuuntele koskaan.

ja oikeesti mä katon saksikäsi edwardia nyt. mun sydän särkyy!
tää on niin surullinen! mun käy tota ediä niin sääliks ettei rajaa! oikeesti se on vaan niin kiltti ja sulonen ja silti sitä hyväksi käytetään ja nyt kaikki juoruaa siitä :'( julmaa. </3

pohdittavaa IITorstai 17.09.2009 19:57

mä söin porkkanaa ja taisin rikkoa mun raudat. ==)

pohdittavaa Torstai 17.09.2009 18:38

miettikää ku ihmisellä on varpaat. ku tuijottelee vähän aikaa omii varpaitaa nii tulee sellanen vaivaantunut ja kuvottava olo. siis varpaat. ne ei oo kauheen kauniit. (mulla on tosin vinot ja epämuodostuneet varpaat mut yleisesti ottaenkaan ne ei ole kamala mieltäylentävän näköiset). ne on vaan kymmenen ihmiillistä uloketta jaloissa, hyi. sormet nyt viel jotenkuten menettelee, niistä on hyötyä. mut varpaat... miettikää jos varpaat surkastuis ihmisiltä evoluution seurauksena. tosin valinta ei kyl oikee toimi ku varpaita ei sillee käytetä.

jännä.

paistoin lettujaTorstai 17.09.2009 13:44

lettui >::)
paistelin tässä lattuja. tai lähinnä paistelin tässä ajankuluksi epämuodostuneen puoliraa'an taikinaklöntin :)
ja kathokaa tässä sitten on anjun työn tulos! jos joku kehtaa väittää että mie en osaa kokata nii haistakoon homeen. ja muistakaa sit viäl, et se näytti pannulla vähä erilaiselta (eikä ainakaan paremmalta), mutta koostumus oli kyllä täysin samanlainen että en oo raiskannu, pahoinpidellyt tai muuten kohdellut sitä kaltoin paistinlastalla tai mitään :)


2½ dl maitoa (se puolikas saattoi olla vajaa)
1dl vehnäjauhoja
½tl sokeria
suolaa. ohjeissa luki 3/4tl ja ku tein puolikasta taikinaa nii heitin sinne vaa jotain, vajaa ½tl veikkaisin
1 rkl rypsiöljyä
1 kananmuna
~30min pittää antaa taikinan nousta

ja sitte tuota noin levy päälle ja pikkasen margariiniä pannulle ja taikinaa runsaasti. (oikeesti pistin sen kaiken siihen kerralla ku tota järjen juoksu oli vähän hidasta ja tota ku se ei heti alkanu siin pitämää ääntä nii....) ja keskeltä jäi ehkä hitusen pehmiäksi.

ja lettujen päälle sitte mansikkahilloa pakastimesta mikron kautta (ommuuten hyvvää!) ja sitte runsain määrin sokeria (ei makua peittämään, vaan antamaan!)

[Ei aihetta]Tiistai 15.09.2009 21:37

finding neverland ♥