IRC-Galleria

annierika

annierika

jumalasta seuraava

meitsi on parasSunnuntai 09.03.2008 17:09

haha mullon joku vitun hinkuyskä varmaa, yskittää koko aika :DD

ja sit eilen pannutin rappusis. tapani mukaan juoksin ilosesti niitä alas, villasukat jalas, vikal rappusel liukastuin ja lensin, pää osu sinne kaiteesee ja siihe meijä kovalle lattialle ja häntäluu tärähti ja käteen sattu ja koko selkäranka oli aivan paskana ;< sit ryömin sohvalle ja meinasin pyörtyy ja laattaa hetken aikaa ja jäin sit makoilee ja odottelee et menee ohi. sit illal sattu kamalasti olkapäähän ja nyt se on vielki kipeä. on tää elämä vaan niin kovin epäreilua !

mut kummiski oli kiva ilta vaikka sattuki olkapäähän, oltiin meillä kattomassa mikin, tuben ja donnin (oli lepiski hetken siit lopusta) ni leffaa, american pie se uusin se beta house, oli vitun hyvä :D ja ostelin vähän syötävääki ni mässäiltii sit iha urakal. nami. sit sen jälkee mentiin moikkaa sinne johki koiviksee santtuu ja annidee ja sit lähettii lepiksen ja donnin kans siit käppäilee muka kotiin päin, eka niiden piti saattaa mut himaa mut en mennykkää viel kotii vaa käveltii uutta tietä ilolaa päi ja ilolas mietiskeltii vähä aikaa, sit ne lähti saattaa mua viel sitä ilolast simpparin koululle vievää mettätietä ja sit menin vast kotiin siitä. hahhah :''Dd joo täs oliki sit tää mun elämänkerta.

ps mul on ruma rupi polves ku pannutin loppukesäst moponkaa, semmone liila >.< hyi

tänää aijon suostutella mutsin lähtee ravintolaa syömää meijä perheen kans ! en kyl tiedä miten aijon onnistuu siinä, enkä tiedä et onnistuukse jos kaikki ei haluu lähtee. mut mun ainaki tekis mieli jotai lehtipihvii se on hyvääää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.