IRC-Galleria

anniinainen

anniinainen

Punapää vilukissa.

Senkin ElfyPerjantai 19.12.2008 22:44

Homman nimi on siis se, että paljastan kuusi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Ovi kiinni. Ottaa päähän kun se on auki, kesällä tosin ei haittaa, mutta talvellaadhrfh. Palelen liiankin helposti ja vaikka oiskin vaatetta ja peitto päällä niin se oven auki näkeminen tuo kylmän olon ;_;

2. Varsinkin kun kuuntelen musiikkia heilutan jalkoja koko ajan. Ulkonakin jos täytyy seisoa vähän aikaa paikoillaan niin nitkauttelen polvia. (muuten jalat paikoilla mutta polvet liikkuu lol)

3. Aloitan turhankin monesti lauseen sanalla "No siis..." XD Sillon ainakin kun alan selvittämään jotain.

4. Syön jatkuvasti omien huulien ja poskien sisäpuolista ihoa. @_@ Tai silleen järsin. Öyöäöy.

5. Jos nään jotain ällöttävää, (vaikka jonkun sairaalaohjelman ja jonkun verisen leikkauksen siinä) on pakko peittää tai koskettaa taipeita ja jalkapohjat jotenkin suojella. @_@ Ja niska! Kiemurtelen. XD

6. Jos oon vaikka kotona ja oon hyvällä tuulella niin monesti saatan pomppia pitkin taloa. XD "Ahahhaa, haen kahvia *pompiti*"



En haasta ketään. >D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.