IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-Perjantai 30.07.2010 00:47

I will be chasing the starlight until the end of my life.

-Tiistai 27.07.2010 03:07

säälittävää

ei sit ollukkaa mitää muuta =)

ei saa pelotella >;Torstai 15.07.2010 07:40

Tytöt viettivät rauhallista koti-iltaa dataamalla, kun isä juopotteli. Tytöt aikoivat valvoa koko yön mm. dataamalla, ottamalla valokuvia kännykällä ja katsoen leffoja. n. klo 2:20 tytöt alkoivat ottaa kuvia ja huomasivat joka kuvassa olevan sama hahmo. aluksi he ajattelivat sen olevan vain jokin heijastu, mutta huomasivatkin, että hahmo tuli joka kuvassa koko ajan lähemmäs ja kasvot selventyivät. yhtäkkiä isä alkoi huutaa omassa huoneessaan jolloin toinen tyttö lähti katsomaan mikä isällä on hätänä. Se olikin vain ollut pahaa unta ja kaikki oli hyvin. Vai oliko?
Kun toinen tytöistä palasi takaisin huoneeseen hän löysi vain kameran lattialta ja huomasi siskonsa kadonneen. Kamerassa oli kuva, missä oli vain se sama hahmo joka oli muissakin kuvissa. Tällä kertaa se oli yksin. Tyttö juoksi hädissään isänsä luokse, mutta huomasi hänenkin olevan kadonnut. Tyttö palasi hädissään huoneeseen ja alkoi ravata ympäri huonetta miettien soittaisiko poliisille, mutta tuli toisiin ajatuksiin ajatellessaan, että poliisit eivät uskoisi häntä. Tyttö kummiskin ajattelee kaiken olevan unta ja menee nukkumaan.
Naapurit huomaavat, että talossa ei ole elonmerkkiäkään vaikka sähkölaitteet ovat päällä. Silloin he päättävät soittaa viranomaisille. Poliisit tulevat. Menevät taloon sisään, mutta talossa ei ole sieluakaan. Vai onko?
Tiesitkö, että juuri sinä olet siinä samassa talossa juuri nytten. (Ei kannata ottaa valokuvia)
HUOM! Jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi minuutin sisällä sinulle käy samalla tavalla kuin tarinan tytölle, koska tapahtumasta on tasan 18 vuotta.

-Sunnuntai 04.07.2010 05:33

It only hurts when I breath.

heissulinvei.Lauantai 26.06.2010 19:45

Not so nice ku on kauhee nuha ja silmiin sattuu )=
Mut oli kyl omalaatune juhannus, hohoh ♥

I'm sick of all the insincere.

-Torstai 24.06.2010 01:11

Theres not point trying to hide it.
No point trying to erase me.
I know I got a problem
by doing this behavour.

-Torstai 17.06.2010 04:00

Goodbye, my almost lover.
Goodbye, my hopeless dream.
I'm trying not to think about you,
can't you just let me be?
So long, my luckless romance.
My back is turned on you.
I should've known you'd bring me heartache,
almost lovers always do.

...AND I'M LOVING IT! ♥Keskiviikko 16.06.2010 01:54

-Maanantai 14.06.2010 03:30

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.
Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!
Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.
Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.
Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.
Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.
Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.
Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu`, muiqq-, nikkeW, LINNEÅ,roosam`,nori-, ma-rie,hhli_, Sissipi, erikää`, viiviviv , HANTTAx, nniinajAu`,
, Anni^Tatti , jonnahh , REMPPAREISKA , JoNNaHoMo``,-juhh, Putte``, jonnak1ng1_ , TATTIRAWR, jjossuC, Inkaprinssi`, -tuulikinGi` , senjäsi , jasuninjA- , elssukroko , -SaMpPa__ ,iipöö-,^Tuulii^, sannasupermiEs,embambo,SuskuGrauh- ^jennyh _roosasi,[jughotin] ssarkkuw ellujAu` Ainopöö` irAws` mEllups` essiee katjaeatworld,-neeeeeeaaaaa, suviiiii`, grrjokusandrA, Melinä``,ViKi``,MOONAA,netttq, eveö`, XHaidiX, janskujAu``, Ep---, mikke__, answ-

kalluppia.Maanantai 14.06.2010 03:27

KOTIKAUPUNKI
◘ Onko se iso vai pieni ? - pieni
◘ Mikä on lempikauppasi siellä ? - S-Market varmaa :d
◘ Haluaisitko muuttaa sieltä pois ? - haluisin
◘ Voitko kuvitella asuvasi siellä vielä 5 vuoden päästä ? - en
◘ Kuinka kauan olet asunut siellä ? - pienestä asti
TYYLI
♦ Kuinka paljon vaatetyylisi merkitsee sinulle ? - paljon (=
♦ Kuinka paljon tämänhetkisen asukokonaisuutesi yhteishinta on - varmaa jotai 50 euroa
♦ Onko tyylisi muodinmukainen ? - on kai se vähä
♦ Mistä ostat useimmat vaatteesi ? - ei pysty sanoo mitää tiettyä kauppaa
♦ Onko merkki tärkeä vaatteissasi ? - ei
♦ Käytätkö paljon asusteita vaatteiden kanssa ? - joskus
RAKKAUS
♥ Onko sinulla ihastusta ? - eipä oikeestaa
♥ Seurusteletko ? - en
♥ Jos et, niin miksi ? - mietippä sitä
♥ Kuinka kauan olet tykännyt pojasta/tytöstä josta pidät tällä hetkellä ? -
♥ Mitä tekisit, jos saisit ihastukseltasi nyt tekstiviestin jossa lukisi: "rakastan sua" -
♥ Onko sydämesi joskus särjetty ? - on
PERHE
☻ Kuinka monta sisarusta sinulla on ? - kolme
☻ Oletko hyvissä väleissä porukoittesi kanssa ? -juup
☻ Oletko tosi läheinen jonkun perheenjäsenesi kanssa ? - oon
☻ Oletko ikinä toivonut saavasi jonkun sisaren (esim. pikkusiskon) ? - oonhan mä (:
☻ Mikä on yleisin riidanaihe porukoittesi kanssa ? - en tiiä, varmaa jotkut kotiaskareet? :p
YSTÄVÄT
☺ Kuinka monta läheistä ystävää sinulla on ? - muutama :)
☺ Onko sinulla eniten tuttuja, kavereita vai ystäviä ? - tuttuja
☺ Oletko hyvä ystävä jonkun serkkusi kanssa ? - en
☺ Mistä tunnet lähimmän ystäväsi ? - koulusta
☺ Haluaisitko lisää ystäviä tai kavereita ? - kavereita
MUSIIKKI & LEFFAT
♪ Millaista musaa yleensä kuuntelet ? - aika laidasta laitaa, mut enimmäksee rockia (=
♪ Kuka on lempiartistisi tai bändisi ? - Adam Lambert, David Cook, Muse jne..
♪ Mitä biisiä kuuntelit viimeksi ? - en muistaaa
♪ Kuka on lempparinäyttelijäsi ? - ömm.. ei pysty sanoo ketää tiettyä :d
♪ Entä lempileffasi ? - Moulin Rouge, Ray, Sex and the City jne..
♪ Käytkö enemmän elokuvissa vai vuokraatko leffoja ? - elokuvis
♪ Minkä leffan näit viimeksi ja tykkäsitkö siitä ? - Zohan - Lupa Saksia ja oli hauska :---D