IRC-Galleria

Suhteellisen pitkä päiväKeskiviikko 01.02.2006 00:39

Menin kouluun muka laskemaan matematiikkaa seitsemäksikymmeneksiviideksi minuutiksi. Sehän menikin sitten mukavasti lörpötellessä Ullan kanssa.

Käytiin Infossa. Käytiin tankkaamassa. Ajoin Adelinan kotiin Lempolaan. Käytiin Vesitornin grillillä kuluttamassa yks lounasseteli kahteen porilaiseen kaikilla mausteilla ja hanapepsiin. Mul meinas tulla yrjö suuhun, ku ne lauantaimakkarasiivut oli suht limasii. Tajusin lopettaa ajoissa.

Olin Ullalla pari tuntia. Join teetä, Ulla siivos keittiöö. Jussi ja Mikko sotki paikat hetkessä. Jannut söi vähä leipää.

Pimeni. Jaettiin oransseja mainoslappuja Mäntynummeen ja Perttilään. Tutustuttiin kerrostaloihin. Vitsi niis haisee. Ja siel ylimmis kerroksis oli iha sika kuuma.

Himpessä hengailin. Join teetä, siivosin keittiön. Iskä meni uimaan, äiti oli vasta matkalla kotiin. Mulla piti olla kaikki aika yksin työskentelyyn, äikän aineen kirjoittamiseen. No, hengailukshan se sit meni. Ihmeellistä, miten omassa kodissaan voi tsombailla niin villinä paikasta toiseen, ihan levottomana, epähuomiossa. Sähläsin pyykkien kanssa, ja yhtäkkiä molemmat olivat jo kotona.

Nyt on aine oikein hyvällä mallilla. Sen tulee olla valmis huomiseksi, puoleen päivään mennessä. Kirjoitan aamulla sen oikealle paperille.

Meen nyt nukuttaa itteni televisiolla.

Älkää ostako Tanskaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.