IRC-Galleria

Ruokavalio update 2013Lauantai 21.12.2013 20:28

Palataan takaisin taas tärkeän aiheen parin. Nimittäin syömisen. Viime blogauksesta on jo vierähtänyt tovi ja matkan varrella on sattunut ja tapahtunut asioita.

Nykyään ruokavalioni on vahvasti paleosuuntautunut. Paljon lihaa ja kasviksia sekä hedelmiä. Tumma suklaa on edelleen jälkkäri listan ykkönen. Tuntuu, että tämä setti toimii minun keholleni suhteellisen hyvin.

Posekuva malli 2013

Nykyisen ruokamalliin olen päätynyt kun kokeilin alkuvuodesta jättää maitotuotteet vähemmälle. Niitä kun en oikeastaan tarvitse mihinkään ja monessa niistä on kova insuliinivaste. Vaikuttavat verensokerin heilahteluun.. Edelleen satunnaisesti käytän maitopohjaisia tuotteita herkuttelumielessä ja voita totta kai käytän ruuan laitossa mutta päivittäistä maitotuotteide käytölle en koe tarvetta. Enkä myöskään koe jääväni mistään paitsi.

Viljatuotteiden suhteen tein tuossa kesällä verinäyte pohjaisen testin jonka tuloksen mukaan minulla on vahva ruokayliherkkyys viljojen sisältämää proteiniina gluteenia kohtaan. Tämä ei kokemuspohjaani vasten ollut suuri ylläri. Samoin esiin tuli lievä yliherkkyys kananmunaa, palkokasveja ja parapähkinöitä kohtaan. Kananmuna tuli vähän yllätyksenä. Kananmunan pois jättäminen ruokavaliosta on vähän harmittanut mutta näillä mennään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.