IRC-Galleria

3.6Keskiviikko 04.06.2008 02:07

n. 11.30 lähettiin pyörällä kaupunkiin maaritin kans. Meni noin 50 min ku poljettiin ja se hienosti alkanut matka kruunautui kun maaritilta lähti ketarit, mut onneksi semmonen kiva mies tuli ja laitto ne parissa sekunnissa ku me värkättiin niitä maaritin kans kauhian kauan.

Kierreltiin kaupoissa ja jätettiin pyörät torille. Kaupoissa vaan chillailtiin ja aattelin ostaa takin ja hupparin. maarit etti varmaan yhteensä 45 minuuttia itelle toppia ku ei löytynyt oikeita kokoja H&M:ltä! mut sitte lopuksi se löysi piilosta yhen semmoisen punaisen topin. Se oli latviatoppi, ei bangladesh ((;

AI NIIN JA STOKKAN HAJUVESIOSASTO! parhain hajuvesiosasto reissu ikinä? <3 oltiin varmaan 15 minuuttia siellä stokkan hajuvesiosastolla ja suihkutettiin niitä testereitä niin paperilipuskoihin!

Mentiin kappahliin ja myyjä järjesteli siinä vaatteita.
anu haistelee ilmaa ja tuumaa : maarit, haistakko sää saman ku mää?
maarit : joo! "hirveä kissankusi!"
molemmat rupeaa nauramaan!

Käytiin paluumatkalla raatinkentällä kattoon miikan kisoja. Siellä käveltiin hiekassa ja huomasin että mun kengän pohjassa on tähtikuvio. Sitte maarit käveli ja hiekkaan tuli kans tähti ELI MEILLÄ ON SAMANLAISET KENGÄN POHJAT! siis vähän ollaan samikseja! Sitte kello oli 25 vaille yheksän, ja tuli pikku hepuli tulet perseen alla kun oltais haluttu ostaa jogurttirusinoita valintatalosta patelasta. Mutta sitte jäätiin 20 minuutiksi halpahalliin ja sieltä maarit osti karkkia.

Kiitos maarit ihanasta päivästä, oli tosi hauskaa! <3 tänä kesänä vielä uusiksi pariki kertaa? ;))

ps. ajettiin kottiin illalla tukat sekaisin, tuulihousuilla, posket punasina ja väsyneen pirteinä kotia, joten saimme kuulla aidan takana olevilta pikku pojilta jotenki näin:

" ihkuja teini pissixejä , ihkuja teini pissixejä! "

Uskon että oltiin melkoisia teinipissiksejä, eikö totta? :))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.