IRC-Galleria

apari

apari

harderbetterfasterstronger

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.08.2009 15:50

Huumeolympialaiset

Tänä tositeeveen ja extreme-lajien aikakautena eräs kolumbialainen myyntimies otti yhteyttä Olympiajärjestöön ja ehdotti nykyisen urheiluspektaakkelin sisartapahtumaksi uuden ajan olympialaisia, koska kansa vaatii vahvempia ja mielipuolisempia tapahtumia. Pelkkä "viinaa ja sirkushuveja" -tyyli ei enää vedä katsojia niin kuin pitäisi.

Tämän jälkeen ohjat otti käsiinsä Drugs and sports -järjestö, ja Amsterdamissa pidettiin historialliset huumeolympialaiset, joihin osallistuivat kokeneimmat jeijoveijot, lappuliisat ja pilleri-ingat.

Koottuja huippuhetkiä ensimmäisen vuoden tapahtumista:

Tapahtuma alkoi tietenkin olympiatulen sytyttämisellä, joskin tulenkantaja velkaantui niin pahasti kantomatkalla, että hän keskustelee kalojen kanssa jossakin päin Italian rannikkoa. Oy Crackcocain Ab:n edustajat kuitenkin keksivät uuden tavan aloittaa olympialaiset, eikä siinä todellakaan sytytetty pelkkää tulta. Joka tapauksessa olympialaiset starttasivat savuisissa merkeissä - tai ainakin osallistujat.

Ensimmäisen päivän lajiohjelma:

9:00 - 5000m juoksu kannettavilla bongeilla

Tapahtumat lyhyesti:
Antti "Usva" Tiilikäinen selvisi voittajana maaliin kolmien päiväunien, kahden kebab-hampurilaisen, kilon suklaan ja laatikollisen mansikoita jälkeen ajassa 4h 45min 23s. Suurin osa kilpailijoista istuu vieläkin radalla imien bongejaan.

10:00 - Eetterikolmiloikka

Tapahtumat lyhyesti:
Kahdestakymmenestä hyppääjästä kolme osasi hypätä, ja kokenut narkomaani Pieksämäeltä, Tauno "Töhö" Taavitsainen, vei voiton tuloksella 25 senttiä.

11:00 - 1000m LSD-perhosuinti

Tapahtumat lyhyesti:
Voiton keräsi Eestin maalta kotoisin oleva diileri Masi Kuunari. Kaikki muut hukkuivat matkalle luultuaan olevansa kaloja.

12:00 - 100m amfetamiinijuoksu

Tapahtumat lyhyesti:
Tämä oli todellinen spektaakkeli, ja ennätyksiä rikottiin. Voittajaksi selviytyi amerikkalainen Mike Speed tuloksella 5.34s. Hän ei tosin pystynyt lopettamaan juoksemista. Viimeinen havainto hänestä oli juoksemassa Bratislavan torin läpi.

13:00 - Tennis LSD + kokaiini -kombolla

Tapahtumat lyhyesti:
Finaali huipentui Matti "Ränni" Kejosen ja Sam "Mob" Thompsonin kaksintaisteluun. Mob johti pitkään kaksintaistelua mutta kesken ratkaisupallon hän söi mailansa, ja tuomariäänin 2-3 voittajaksi julistettiin Kejonen. Myöhemmin kuultiin, että kolme tuomaria ja Kejonen löydettiin betonisaappaat jaloissaan Itämerestä.

14:00 - Jalkapallo satunnaisilla huumeilla

Tapahtumat lyhyesti:
Kolumbian tiimillä oli jostakin syystä todella paljon energiaa, ja he marssivat läpi turnauksen kuin venäläiset Berliiniin. Ikävä kyllä juuri ennen välieriä kolme pelaajaa menehtyi sydänkohtauksen, ja Hollanti vei voiton sangen letkeällä ja rennolla pelillään. Finaalissa kohtasivat USA ja Hollanti, ja finaaliinhan tunnetusti arvotaan kummallekin joukkueelle satunnaiset huumeet. USA oli onnekas arvonnassa, ja he saivat stimulantikseen tutun ja turvallisen crackin. Hollanti puolestaan sai heroiinin. Pilvipäillä ei oikein ollut toleranssia kisojen tiukkoihin douppausrajoihin asti, joten ambulanssi kävi kentällä useammin kuin tuomari, ja USA vei voiton 34-0.

Muina lajeina nähtiin sienikuula, ränniralli, luodinväistöpujottelu sekä happotanssi, joka päätti kisojen ensimmäisen päivän. Television katsojamäärä triplaantui normiolympialaisiin verrattuna, ja niin myös kolumbialaisten myynti. Lisäksi mafia laillistettiin, ja Hugo Boss otti uudeksi myyntiartikkelikseen LSD:n.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.