IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Enni käskee.Maanantai 24.04.2006 05:48

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Puolen- ja puolentoista litran pullojen korkit tulee aina silloin tällöin syötyä. Taisiis en niele niitä muoveja mutta jauhan korkkia suussa useammankin tunnin ja tasaisen tappavaan tahtiin silppuan sitä. Viimeksi kun katsoin Prison Breakia 10 tuntia putkeen niin meni yksi korkki.

2. Aina tasaisen tappavaan tahtiin minuun iskee GAS, joka ei liity mitenkään ilmavaivoihin vaan kyseessä on Gear Acquiring Syndrome. Härveleitä on pakko saada.

3. Karvojen nyppiminen on oikeastaan jollain tavalla ihan viihdyttävää...

4. Liekö tämä outo tapa, mutta innostun melko monesta asiasta suhteellisen helposti. On tullut luettua pari Feng Shui kirjaa yms.. Ehkä olen vaan liian utelias.

5. Viides outo tapa jäänee vähäksi aikaa mietintään. En vaan keksi tähän aikaan yöstä mitään. Kävisikö minun maailman oudoin unirytmi joka on vetänyt melko progebiittejä lähes koko elämän. Ei IKINÄ säännöllistä rytmiä. Parin tunnin päästä töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.