IRC-Galleria

arizona-girl

arizona-girl

Braziliassa..

Uusi vuosi, uudet kujeetLauantai 05.01.2008 05:21

Jahas, no kai tanne taytyy laittaa muutama ajatus tulevalle vuodelle.

Mennyt vuosi oli niin taynna kaikkea mahdollista ja mahdotonta etta tuskin samanlaista haluan tana vuonna. vuosi 2007 oli monella tavalla elamani tapahtumarikkain. Paatin kahden vuoden Kanadan komennuksen, muutin maasta ulos, valitsin Arizonan uudeksi kodiksi ja lahetin muuttokuorman kohti Phoenixia.

Vaihdoin myos firmaa ja duuneja, lahdin Metso Shared Servicelta ja hyppasin Metso Mineralsin kelkkaan ja hyppasin ihan uusiin tyiotehtaviin talousmaailmasta.

Erosin Neuvista, jonka kanssa seurustelin kanadassa ja opettelin elamaan yksin ja aloittamaan kaiken alusta uudessa paikassa ilman yhtaan ystavaa. On muuten vaikeampaa joka ikinen kerta kun muuttaa uuteen paikkaan mita vanhemmaksi tulee.

Matkustin ekat 10kk joka viikko jympari usaa ja suomessakin valilla oten en ehtinyt tekemaan tuttavuutta liian monen kanssa ja tuntui etta tulin kotiin aina vain lomalle. Stressi, sydansurut, tyot ja lentamisesta vasynyt keho alkoi oikuttelemaan ja taisin karsia myos masennuksesta hetken.

Jossain vaiheessa oli selvaa etta haluan muutakin elamalta kuin vain olla koko aika pois kotoa. vaihdoin tiimia, tutustuin uudestaan omaan kotikaupunkiini, loysin uusia ihmia, uuden poikaystavan, ostin auton ja moni asia loksahti kohdalleen. tapahtui myos outo asia josta vain lahimmat ihmiset tietavat, shokki sinansa ja taysin odottamaton.

Joten, talta vuodelta toivon vain etta saisin olla onnellinen. Kuulostaa helpolta mutta on ehka vaikein tavoite kaikkien naiden 30 vuoden aikana ollut tavoittaa enka tieda olenko vielakaan ihan siella. Suunta on hyva ja olen elan ehka onnellisinta aikaa elamassani juuri nyt, tassa hetkessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.