IRC-Galleria

arttucameback

arttucameback

poikakalenteri huhtikuu

51Maanantai 12.04.2010 02:35

miten voikaan olla mahdollista? siten, että metyleenidioksidimetamfetamiini kulkeutuu keskushermostoomme ja noin kahdenkymmenen minuutin kuluttua aineen nauttimisesta alkaa vaikuttaa yhdessä serotoniini- ja dopamiinivälittäjäaineiden kanssa käyttäytymiseemme erityisesti emotionaalisen mielihyvän ja fyysisen jaksamisen muodossa noin kahdenkymmenenneljän tunnin ajan.

tiesittekö - no ette - että tää on ihan väärin. aloin miettiin ku puhuttiin koulutuksessa tästä ja oikeesti, niin väärin ! jos sä pääset vierotushoitoon ja sitten retkahdat taas käyttämään, sulla ei ole enää lähes minkäänlaisia mahollisuuksia päästä takas avun piiriin, joten sä oot siinä vaiheessa taas omillas. vaikka oisitkin sillon valmis tekemään mitä tahansa sen eteen että pääset irti, sua ei auteta.

ps asiasta guatemalaan, nyt mulla on sellanen ystävä että vaikka mitä ikinä väittäsin, niin se on oikeesti ihana, luotettava (niin siis ainakin toivottavasti on jatkossakin), haluun tutustuu siihen paremmin, tahon viettää sen kaa enemmän aikaa ja en taho ikinä menettää sitä. ei, en mäkään tee ihmeitä, en mä pysty lupaamaan etten päästä siitä irti koskaan, sillä aivan jokainen päästää aivan jokaisesta ihmisestä irti joskus. mutta sen voin sanoo hyvin mielin, että mä tahdon ja yritän olla irrottamatta niin kauan kun se on mahollista :)
pelkään, että aika ajaa meidät erilleen
mitä sitten teen, mitä sitten teen...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.