IRC-Galleria

ataraxia

ataraxia

of the Ashen Verdict

Uusimmat blogimerkinnät

Vihhaan JouluaTorstai 30.10.2008 20:37

Tai sitä porukkaa joka hössöttää yhen päivän takia aivan kauhiasti. Pittää olla niin maan vitusti koristeita, ruokaa ja JOULUMIELTÄ. Eikö sitä antamisen juhlaa voi olla muuten ku kerran vuodessa, tai synttäreitten aikana? Jos itellä sattuu olemaan rahaa ja nään kaupassa jonku kivan jutun joka sopisi jollekki kaverille hyvin, ostan ja annan sen.

Itelläki alkaa tulemaan tuo joulustressi että pittää käyttää ihan vitusti rahaa johonki krääsään että saa varmasti pidettyä kaverit tyytyväisinä, koska muutenhan ne luulee että oon pihi ja ilkeä enkä välitä niistä yhtää. Eikö se välittäminen ja antamisen ilo oo sitä jos vaikka joskus tarjoaa kaljat toiselle? Tai auttaa jossaki pienessä jutussa?

Joulu on toki sitä että kokoonnutaan perheen kanssa ja vietetään jouluperinnettä. Itellähä ei semmosta oo, eikä tuu olemaan. Tavallaan harmittaa missata kaikki moinen, mutta taas toisaalta oon tyytyväinen etten oo velvotettu mihinkää jouluna. Tai no tänä vuonna oon, ku kerta meen isälle.

Hyvät ihmiset. Älkää ostako mulle krääsää tänä jouluna, koska minäkään en aio ostaa teille. Korkeintaan tuon tuliaisen Italiasta. Jos joskus satunnaisesti tekkee mieli antaa mulle jottai ni antakaa, mutta elekää revitkö suolianne sen takia että ON JOULU PITTÄÄ OLLA VITUSTI RAHHAA JA MITÄHÄN SILLE JA TÄLLE HANKKISIN.

Saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.