IRC-Galleria

awesomeloser

awesomeloser

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma Awesomeloser& Topi
Kylläpä nämä päivät kuluu nopeasti! Ja kohta on jo maaliskuu! Ja silloin alkaa hiihtoloma! Meikä kyllä ansaitsee sen loman. Saa nähdä selviänkö tästä yhdestä viikosta... No kaipa mie kestän. Tänään muuten saatiin päättää liikunnassa mitä tehtäisiin. Vaihtoehtoina oli Hiihto tai sähly. Valitsin sählyn, koska mie olen niin huono hiihtämään...

Ja ai niin! Vihdoin ja viimein sain ne kokeet takaisin ja...
Sain englannin kokeesta seiskan. luulin, että saisin jonkun kasin tai ysin. Olisi kai sittenkin pitänyt lukea paremmin. Musiikin kokeesta tuli kasi! 8D trollolo! Mutta kuvaamataidosta sain vitosen ja ketuttaa aivan älyttömästi! Ja fysiikasta tuli kuutonen... pääsenköhän mie koskaan sitä lukiota läpi?

Onkos teillä muilla mitään hiihtoloma suunnitelmia vai onko teillä se päättynyt? Itse aion lähteä Rukalle vanhempieni kanssa, sillä äitini halusi... Muutama kaveri tulee mukaan ja mennään katsomaan Jenni Vartiaista. Itselleni kyllä käy artisti, mutta olisinpa mennyt kuuntelemaan Apulantaa.

Minulla kyllä on jännät paikat, kun lähden Turkkiin, Sideen kolmeksi viikoksi. Topi saa kyllä jäädä sitten hoitoon... Ei nyt ollut oikein muuta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.