IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

saam taamTorstai 25.10.2018 06:10

tatuoitu iho2 & kaari7 olisivat sitten....??? Iiri-aika2? Asetti 7bendumin= ?? Maali? Benin? Arvoituksellisia juttuja. Missä kaikkialla niitä sinisiä tatuointeja on? Muistelen että Afrikka-Gibraltar-Skotlanti -linjalla.

1-6 Honor-lulu/ono aar - Easter Island (hoot sia anaha?666). Erillään kuin peukalot.
2-7 Iiri-scot - Mali/Benin ??
3-8 Sami - Obrika/ op-Greek Välimeren yli Kreikan kohdalta. Obrika=kilpa? Saam VS andra/anda... saa VS (e)gibt/keep? Täytyisi tutkia yhteys foinikialaisten "gimel":iin... mikä kiipeli... 8 on pelien luku. Antaa ja åttaa. Kaatumatauti shakki, ravistustauti sara. Saara'< >andaa. Pakkomielle 7:ään, klo 7:ään, painoon ja auringon puolikkaan näkymiseen. Rebee ree paliin. Voimme todeta, että jollakulla, akselilla saami-egypti, oli pakkomielle numeroon 3, aivan kuin sähkönero-Teslalla. Plus 7:ään.
4-9 A-mer-ica. "uksi merki"=ika
5-10 Filippiinien ves-eskalators/"taita mita van", Hanoi, Taiwan, Soul, Japani. Origami - taittaa myös mita van.

Pohjantähti, täytyykö katsoa aivan Pohjois-Korean pohjois-puolelta? Jäät peitti ennen.... missee neo oekeen kolunneet ahkioenee, poroenee, koerinee ja pulukkinee... Kylymä kylypy ja kuolema on lähtee jiämerelle... vaikka kuinka uskoisi että taita mita van.

Komanche, ko-kahva, ko-some, ko-saam, ko-joku, ko-jotkut...
En muista, minkä numeroisiksi komancheja aikaisemmin väitin. On 8.
AMUNTU=UMUNTU= IHMINEN. "Vastaan EnnenAukeavaaSuu-Mun-Ovea" = 8 "Vastaan Amun:ia/aamua/(nenää)"=8 "Ennen muutosta/Ennen eriytymistä"
Jos ko-manche on "vastaan man/menche", se tarkoittaisi, että komanche on ihmistä vastapäätä/"vastaan"... ja man/mench olisi 3, saame-soomelaiset ja kreekkiläiset.

Eli soomalaisten ja kreekkiläisten mielestä muut eivät olleet ihmisiä, kuin vain he, he, man, mench. Tällä samaisella porukalla ehkä "ei ole suuta"? Joko he eivät puhu, heillä ei ole ilmeitä, tai heillä ei ole paksuja huulia. Tai sitten heillä on suksi-nenä ja olematon suukin - Afrikkalaisten ja Aasialaisten mielestä (jos ajatellaan, että komanche pyörisi vielä jossain Aasian perukoilla, vai joko hän olisi mennyt Amerikkaan?)

Ennen irtoamista, ennen eroamista, ennen muuttumista, on umuntu/amuntu -ihminen. On varmastikin kullanarvoista tietoa, jos näistä mitään saisi irti, että minkälaista ihmistä sitä on ollut. Saattaa olla, että sekin lukee numeroissa, että ihmisen iho haalistuu pohjois-napaa kohden. Iho on 2:ssa, ja vastapäätä 9:ssä, kun pohjoiseen mennään, olin lukevinani että "haalistuu". Onko niin, että aika pitkälle nykytilanne lukee näissä, kuitenkin hirveän vanhoissa sanoissa? Mikä se sellainen saami-aika on, jos jää peitti pohjoisen pallonpuoliskon, ja mm. Suomen? Sitten se olisi aika uutta tietoa. Korkeintaan 10 000 v. vanhaa. Olen pettynyt. Haluan ylettää neanderthaliin! :) Varmasti niin kauas ylettävät vanhimmat sanat. No en oikeasti ole pettynyt - mitkä hienot sanakudelmat meille on siirtynyt 1500 -2000 sukupolvelta.(Jos 1 sukupolvi on 25v, ja vuosia olisi 35 000 - 50 000.)

Wirta on jotain kuin pirta. Sileää voimaako se on. Joen virran voima ja pirran voima on kaiken läpi tasaisesti kulkemisen voimaa... kammas kampi ... annan näitten olla.

______________________________________________________


Jos ei burkkaa eikä wurkkaa bor-khaassaan, on ahkeero epä-kiero suoro huoro, joka hak luw/lowa/kara/kärä.
Jos toisella puolella on avareik, toisella sitten kier-ava... k ei arwa
/\ <-- kello kelo kero kiero skruu grew kasva casa kotj koet koesh -merk. Möökky-meekki. "Bor-" pu-merk. Pumer, paluu.
\/ <-- epäkiero suoro. Suolo suola salt sant. Reki. Sam ram krem-up. Nyt tiedän, miksi tämä on tuutti: sant tot totti tuutti. Sam=some=joku=ioku. SUOLAA! KYLLÄ SITTEN AINAKIN KELLUU!
/\ /\ \/ \/ = kelo kello nousee pintaan suolalla. \/ /\ = some time

Huomasin, että ha-loppu aiheuttaa askeleen taaksepäin: Kulma on sama kuin 7: hausan kielellä "kwana". Kun siihen liitetään ha, vanaha, päästään numeroon 6. Joo kyllä se pitää paikkansa: Hmong-kielen RAU:sta (6) tulee taka-askeleella RAUHA, piis, viis, 5. Noin tulee rauha-sanamme.
Eteenpäin pääsee alun o:lla, ja lopun edi:llä, ainakin.

Kulma on amharaksi "ma itzeni". Se on sama kuin 7, major, meje. 7 on myös paljastunut juuri vaakasuoraksi niityksi. Näkyy mojovaa ja roimaa, tuossa... Täysin vaakasuora maakanta eli neliömäinen alue maassa. Ma itzeni = maa-niitty? Maa-nainen... zeni-levada = naisten kanssa niityllä. Onko zeni kohtisuoraan? Zeeni kuulostaa sieneltä... maajalka majolka... Miesten kanssa metsässä/mutze lova, kuulostaa "roimasti rakkautta", = 77. Portin luona, lähellä rattaita, na rattata, menee jonnekin radalle rattaisiin tikapuille 10:iin.
Hassusti maitzeni näyttää aivan "mä itseni" sanoilta... Vastapäätä 4:ssa on uxi-merkki ITSE.

___________________________

Lukemattomien muitten asioitten lisäksi numeroitten paikoille asetetuissa sanoissa saattaa piillä tällaisiakin ihmeellisyyksiä:

\/ = saam (saan, sani, saami, sani=3 reki, san=3 aurinko.Ran Ram.)
/\ = taam, time, aika. Koska on A-IKA, seuraava nro on ik och ich itsi uxi IKA. Silloin Aika tulisi olla 3, eikä 8. Se olisi liukuva aika, 3=ski/rek/ahkio.

P.S. "aika kuluu"=a-ika kolom 83. Kolom on Afrikasta, jossa tosiaan _tie_ kului. Ja matkaan kuluvaa aikaa ruvettiin mittaamaan. Jos paloitellaan se, ko-lom, niin 8 on lom & molok. Kas kas, molok=polok, joka on kulunut. Eli sekä 3 että 8 ovat kuluva polku.
3=kolob kulub kuuluub kulab ulab olawi
8= polku polok bolok bulok bolok bolku walku walko valo valu palu paluu
Ok-kammas...sammakon vastakohta, ok-kammas = ... kampa viittaa pirtaan... o-birta olisi ehkä 7. Ak-birta tekisi saman kuin sammakko, joten ei se voi olla sammakon vastakohta. Eikä 10:kään. Entä jos 7:n merkitys onkin _vaakataso_, tarkka vaakataso prikulleen, painovoiman vastainen? Siten 7 voi olla sammakon vastakohta, o-birta tai ak-hammas. (Jos hammas on "kammas", minusta tuntuu että se on siinä muodossaan kampa pirta birta tapi tapir, eikä pii.)
Sammakko-sanan loppu-ko ei silloin olekaan liika. Hyppijä on asetettu pomppaamaan kuin ilma, numeroon 2, eikä numeroon 9, niin kuin Afrikassa. Ei ollutkaan virhettä, sammakko-sanassa.
3:sta, ok-law, pääsee ak:lla hyppäämään love:een, 7:ään. Se on law, ansa-aikojen Loo. Lovea löytyy täydellisessä vaakatasossa olevalta niityltä tai kosijan polven kulmasta. Mutta jos love onkin atrak, niin silloin se suhtautuu numeroon 3 niin, että atrak:n eellä menee trak, toiselta nimeltään o-law, voidaan muotoilla myös law-edi.
"Edi" ja "eel" numeroitten nimissä sanovat, että isompi numero on "eellä" ja "edessä". Ne kulkevat ja liikkuvat siis, kohti isompaa. :))


Jossa on sama aika kuin Saamessa, ovat EHKÄ (nopeasti sävelletty selitykset - nämä ovat aikamoista huuhaata nämä maan nimet tässä alussa):

Bulgaria (en osaa selittää miksi olisi)

Belarus, ? jos ei ole lyhenne jostain, niin voisi olla Velour, sameti, saam-eti, saamea edellä :)

Russia, Lus-kia, lucia, - "valo-kia" = 88. Valo valu, kia, kio, kai, koi. Ellei loose-kia, 9-8. Ros-sia = 46, punainen paikka. Los-sia=96, irti-paikka.

Kreek (liekö sitten reki,rikki,puhki vai rikki,puhki,reikä=uxi? :)

Estonian saa muutettua Istonian kautta Istor:ksi, joka on risti, itä, sam-edi -ajassa oleva numero 4.

Latvia ... I see mountain, I see ladder... pikkurillit. Kuukuustabu... kuukautiskierrosta ei saa puhua eikä siitä 5-sivuisesta, eikä vuorille saa mennä se nähtiin Madventures:ssa. Vainajien vedet valuvat vesiin vuorelta, niin olisi vähän järkevämpi systeemi. Mutta onko tämä enää mikään aikavyöhyke, 2 pykälää hypännyt Saamesta eteenpäin?
Ratwai = hanging (maori). Ratbai= wheels (liettua). Rat muistaakseni on sama kuin nap: päivä. (Kulkija menee päivässä yli?) Laatbia=älä myy (arabia). Taisi mennä kauppamies nopeastikin halki.... Rat-bi, kaksois-pyörä? nappi... lappi... talbi talvi? Liettua olisi kesä, ja latvia talbi?

Liettua. Tämä on hullu selitys "sam":en ja "jetun" yhteisestä aikavyöhykkeestä: Sami=3. "Saam taam" kuin numerossa 8, joka on JOSKUS=IOSKUS. <-- sana on peräisin kolmosen ios-kärkikolmosta. No niin, sitten koukataan ruotsinkielestä se IBLAND-sana, joka tarkoittaa "puut lehdessä on", eli i-blaad. Liettua on elävä ja kesä, JETU & LJETU. Se on sama kuin iblad, joka on vastakohta talvelle, dalbi. Näin saadaan joskus-sanalla sidottua Liettua saamen aikavyöhykkeelle, numeroon 8. :)

Puola. Tästä väännetään "Pualu", joka tarkoittaisi wualu palu valu valo wualo. Näyttää kyllä poulos:lta/puolos:lta/vuu-olos:lta, joka olisi tikapou eli 10 - siis liian kaukana akselilta 3-8. Bora-buura olisi ikään kuin "paras asua"... swahilin bora -paras olisi ehkä sama kuin bir, 1. 14: biirä/biirtää uxi... piir maala aku anka 1717 ( <--korjattu seitsikoiksi. Jos maala on aramean vastakohta ja jos vielä aramea on 2 eli ennen pässi-ramia. Anka varmastikin on seto onke duck kiitos kulma.)

Kaari ja kulma taistelivat, kumpi voitti? Kaari on bora-paras (ellei imaran lisäksi jopa jumala?) ja kulma on prima best major.
Kulma on nelonen ilman pystyviivaa... Kaari=biiri=ykkönen leipoo itsestään voittajan, asettumalla niin, että kulmasta muodostuu uxi-merkki, 4. Kulma-best-west wäistyy?, kun taas 1 paljastuu itse massaksi. Se on paina-va. <-- Normaalia vasten-tavua to,ta,tu,ku,ko,(joskus ehkä no) edustaa "va", kuin myös sanassa "taita-va".
Taita-taittuu maanpinnan kulku vuoren juurella vuoreen 5, taittuu paperi orikamissa 10, taittuu kulma 7:ssä kuin ihmisen keho kun anka(duck) ja sanoo obrikato. (Tulikohan tuo NYT oikeaan paikkaansa tuo portugalilainen kiitos?) Äänen suunta taittuu kun takai tulee ääni kaikuna,3. Takai3 palu8 valu8.

Ukraina. Ettei vaan olisi itse "uks-saina" eli uxi-merki, 4 ? :) R=S. Bir=bis. Vuer=vues.

Turk ... ettei vaan olisi zurück ? = paluu = palu = ioskus = 8, saam-taam. Turkkilaiset kauppiaat ramppasivat täällä? :) He voisivat sanoa kotiaan paluuksi, siten, että koetj koesh casa on sama kuin valu palu koh, 8, /\, kasan eli kion kuva.
Tuskin se mitään zurück on, piti vaan yrittää vetää saami-aika -linja väkisin.

___________________________

Paljon asioita ... kaikki pyhät ja hirit ja haarot ja allahit selviävät vähitellen... numeron 9 salaisuus... se on afrikkalaisessa sammakossakin:
rihi - sammakko. Samak = sam-ak. Saamesta toiselle puolelle vinoon =9.
Se hyppää, IRTOAA, IRROTTAUTUU, IRROTUS(myös operation) JA EROTTAMINEN kyseessä. Niin irtoaa ihminenkin maan kamarasta tikapuilla. 9 sisältää eritteitä, jotka irtoavat ihmisestä. Muitakin kuin HIKI. Sylk. HIKI HIRI RIHI IHI NIRI NIRHI HIRTI IRTI. Pintaan pukkaava hiki ei IHAN vahingossa ole päinvastaisessa sijainnissa numero-sormissa, kuin pintaan pukkaava kevyt ilma(kehä).
9 sylk puhdas silkkaa silk. Irrottautuu maasta... solak laihi vs. lihi tanak...
sameti: tanak lihi
sutla sulak sylyk silik: solak laihi keb ket


Katsoin, että perkule, onko numero 7 jalkojen asento "naisella niityllä", asettaa bendumin, kuin myös vastapuolella, uxi-merkissä... siinä saattaa olla jooga-asento, lootus-asento. Jalat ristissä. Niin varmaan onkin. Katso tätä: 4. Törröttävät ristiin päät, jalkaterät. Ei se ole "lootus", se sattuu olemaan loose-irto -sanasta--> LOS-TU. "Los-9:ää vastaan". Siellä se 4 on. Oh my god: LOSTU =ROSTU=RUOSTU=RUOSTE=ROSTI=RUSTI=RUOSTI=RUOTSI=RISTI=ISTIR=RISTI ...OMA SIJANTI...ITSE..UTSI...UXI.... Kreikassa on ruosti-niminen paikka.
Bendumin asettaja on myös kosija, jonka nimi seitsikon kohdalla on "kosini", eli "sini:stä ko-suuntaan". Kosijan asennossa myös jalan bendumi.

Paljon ideoita... mikä on BRAMOI:n salaisuus... jos kehitetään tällainen "salaisuus" numerosta 6, jota bramoi tarkoittaa. Bramoi, brameje, bramajor, bra... abrameja... se on jo melkein aramea... 5 olisi aramea. 3 saame. 4 ruotsi. Kakkosella on sinisiä tatuointeja, ken kennen hud, se-tatu sini = 22222 ....ei ole kaukana se iiristä, 2 on air. Ja taitaapa olla myös etelä. Sud. Obrika= afrika kukatietää?
Minä katsoin, kun numerossa 2 atrak-houkutus-sumut leijailevat, että mikä on maailman sumuisin paikka. Vastaus on Vinland. Siitä kerrotaan islantilaisessa saagassa, Newfoundland, iso saari. Atlantin luoteis-"nurkassa". Siellä on jäänteitä viikingeistä. Tämä on parhaita: Jos Egypti tulisi sanasta "kippura". :) Aseto vaina kippura 666... ja Vantaa olisi UAN-TA, eli "1:tä vastaan". Egyptiä ja Vantaata yhdistäisi verbi ANTAA, GIB, GIW, ja sijainti 6:ssa, joka on kippuran, 6:n, kotilonkuoren ja kultaisen leikkauksen kuva. Jos 1=big, on 6 pieneksi kääriytynyt gib eli pic-tu. Uneen menossa: ramaisee, koska 6 on bramoi.

Ei se Egypti ehkä ole mikään kippura, vaan tämä on parempi selitys:
Jos se on EK'IB, se on sama kuin sam-ios, 38.
Jos se on I-KIB-TO, se on... 3. \/. Ellei ole ISE-KEB-MEGA ^ o ¤
EG-ÖP-TI, munan avaus tieto? :D EK-ÖPS-DO...takaperin "odd spöke"= outo kummitus. Muna-ylös-tieto... suolalla seisoo muna ainakin. Gib-tii... joustotieto... antaa tietoa... IK-ÖPS-TI, IKKUNAN AVAUS (-tieto). IK-OPTI... Kallon porausta? KIIP-TII säilyttää tietoa? IKI-PTII ikuisesti lyöty/hakattu? Ikuinen kärsimys/piina/pine/peitto? IKI-OPTI... ANK-OPTI... PARAS KULMA ? Joooo... aset bendum 7... best 7... SETA 7 Z ONKE ONG ANG ... Nyt on hyvä: IK-YP = UPP-SAL(A). = "Ylös uxi"/ "itse ylös" .... "ise keb" ?????? ISE-KEB-MEGA ... jos se on järjestys, niin itse on ilmakehän yläpuolella???? Ikibti ... itse-kevyt-tieto... PIRI/PYSY ITSI INK ...= SÄILYY ITSE KAUKAISUUTEN = 111 / 141. Tämä vain paranee:
PUMERK-ANG = PUMERK-AK = UXI:STA SIVUUN= 8= KREM UP= KREM-OP = VASTAPÄÄTÄ KERMAA/KREMIA/RAM:IA/PUKKIA. Pumerk, puumerkki, on väärin päin luettuna kerma pintaan. Paras itse ikuisesti... pinnalla maan itse ikuisesti... 71=...onke-ank ? Setä-ankka... anka-anka... kulma-kaari = 71. Kiinni piiri. Set et. Numerot ankkuroitu = 71, onke bysy.

1 & 6 = käpertyvä kokoontuva KOOKU
2 & 7 = kaari vääntymä kulma ansa bait ben HOOKU
3 & 8 = sam-tam=ioskus. Kerma+möökky= kram+meekki? San Sam Ram& kuski-mark. SKI-IKS. JOOKU?
4 & 9 = tapoja irrotella: hiki, yoga, ite-mar, laihi, hirti, päänahan irrotus, opera(-tion)
5 & 10= korkealla. Kehitysaste, oppiaste, fyysisesti kork: tikkailla,vuorella

Vasen käsi: asioita, jotka pysyvät. =pii, maa, jumala, ikuisuus, tatuointi, taivas, aurinko, fysiikan lait, mitat(esimerkkinä askel)

Oikea käsi: muuttuvat laulut ja soitot niityt, vainaja/kuori/shell, valo, muuttuuko aika?, lihavuus/laihuus, päättyy vierailu, irtoaa junan vaunut toisistaan kuolleen ruumiin solujen lailla, muuttuu kuva kun kiipeää, origami muuttuu, keskuskin saattaa muuttua, jolla tarkoitettiin sitä Pohjantähden sijainnin muuttumista. Pohjantähden sijainti lisäksi osoitettiin tähtien nimillä, jotka taitavat löytyä juuri näyttämään asian toteen, että kyllä siinä kehityksen huipulla niin puhutaan. (Sehän on tulevaisuuteen... ei nyt sellaisia pysty olemaan, että 8910 "nyt-ihmisen muoto muuttuu napa muuttuu")

Ika on edellä aikaa... uxi merci rusti... SAAM-EDI... tarkottaa pherkules.... soome-eel... Saame-eel on o-soome.... thaita mithä van... jotai hemmetin mustia jedejä...
Sanat taita mita van ovat osastossa "tabu". För icke tala om.

Ai niin, onkohan:

juna = jonak = jon-ak = 10, kun katsotaan numerosta 4 käsin. Silloin 9, neun, on "noj". Jana on 10:n numeron pätkä.

"JoNak", voisi olla myös "Jo näk", kun katsoo siellä Anitsapoulosin sukulaiset menneisyydessä tikkaillaan... akabu= "Ei vielä" (njandzan kieli). Välillä poulos huutaa sieltä, että "Täältä läheltä taivasta näkee kaiken". Valppaus, "agap", on tarpeen siellä (ainakin Filippiineillä on ollut). Odotetaanko visito:a... = 10, numero 5:stä käsin katsoen. Sitten maori Uudessa Seelannissa huomaa/äkkää =akapuu, että tulee vierailija. :) Zulu: "Acabu" (=lentää). Se nousee irti maasta, koska se on 9. Tikkaat, 10, koostuvat pätkistä, ehkä niitä on pan, pal, bita, pis, 5:ssä. Voisi ainakin äkkiä kuvitella, että ne LIMA:ttaisiin ja LIIS:sattaisiin yhteen 9:ssä sijaitsevilla ruumiin NIIS:teillä, jotka sama kuin NIR ja IRT. Siten saadaan NIIT JA LIIT:oksilla aikaan JONAK.

Oho, maapallon laki on sama asia, kuin law-laki. "Pantu vastu" = 5-tu 5-tu.

Kun 6:n nimi on ek'vsi, eli ek-viisi, niin tarkoittaako se viis-eel/viis-edi, vai ak-viis = vastapuolelle jommalle kummalle puolelle vinoon, vai jotain muuta? Ek kirjoitetaan myös sanan equal alkuun... joka on "tammi-valo"88, "sam tam"38, ja saattaa myös olla "mun-ak". SAMA KORKEUS? Ek(ual korkeus kuin) ves ? Aseta veden rajaan... ne kaivoivat pohjaveden rajaan asti sen luolan, Teotihuacanissa... ja lisäksi vainajat "yhtyvät veteen".... ai niin, 6:n eli spiraalin muotoon siellä asettelivat vainajat pyramidin sisällä.
Ehkä ek'vsi on ek-vaas joka viittaa ekvaattoriin? Jos siihen piirretään kippuran kuva oheen, niin ... vesipyörrehän pyörii eri suuntiin päiväntasaajan eri puolilla. Mitäs siitä sanotte, että kippuran kuva 6 on "ekvaas"... Vuas / ja ek-viisto... mitä lienevät tuumailleet? Ak-kaavassa se tarkoittaisi pelkästään "ak-vaas", viitosesta vinoon.

Tässä "niisteessä" ei paljon katsottu sanakirjaa.
Ihana juna: niisteillä on liissattu palit ja piecit yhteen.

_______________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.