IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ELÄVÄ MAAKeskiviikko 04.03.2020 10:46

En nyt tiedä, onko vasemmalla mitään "silmällistä". Mutta onpa ollut värikästä. Tuokin kivi on muuttunut kuin eläväksi. Mitä kirjavia rimpsuja roikkuu...? Pieniä torvia. Vasemman kuvan punaiset näyttävät, kun tarkkaan tutkin, lihan näköisiltä lehdiltä, jotka kaareutuvat kuin virran mukana hulmuaisivat. Kaukaa katsoen on pakko todeta niiden reunustavan isoa sorkkamaista kaksoislehteä, aivan kuin ne olisivat luoneet viimeksi mainitun. Oikealta etenevät käpertyvät alas, vasemmalta omasta suunnastaan tulevat kaareutuvat eteen ja melkein kärki ylös kuin suksessa. Veikkaan että noin on, koska sillä on "esi-isiensä", suurten kaksoiskierteiden, ominaisuuksia. Vihreän anomalocariksen luo suuri valkea kaksoiskierteen omainen juttu, joka kiertyy ja keskelle luotu kasvusto on vinksahtanut kuin pelikortin hahmot toisensa peilaavat, "ketzalcoatl"...
pikku-raukka... ei ole vielä valmis emoksi...
omat pihdit eteen ovat niin pienet ...
vain 100-metriset
Otus on ollut "silmä"-tapeillaan kiinni viereisessä kudoksessa.

_______________________________________________________
Tärkeä kuva tutkimuksissani ja löydöissäni. Käsittämätön sekasotku avautuu. Kuvan maa on kuin keitettyä lihaa tai palanutta ihoa. Ei ihme, sillä jotakuinkin sitä se onkin. Ehdin katsoa 3 kuvaa entisistä, ja löysin nämä. Olin etsimässä hampaita. Kuvan "mailan" reunassa on Jatulin hampaita muistuttavia osia, jotka kasvaessaan jättäneet auramaisia hampaita kaaren muotoon, ja me katsomme sivusta, niinkuin katsomme Jatulintarhan spiraalejakin (jos ne edes ovat spiraaleja, voivat olla järjestyksessä olevia kaaria). Toisaalta mailan sahalaidasta näyttäisi kasvavan mailan sisus täyteen panssariselkäisiä isoja rapuja / kuin missäkin kalasavustamossa.




YLLÄ OLEVAT LÖYDÖT OTIN TÄSTÄ KUVASTA: (Siitä isosta yksiköstä, jota kuvassa luodaan, lähtee huomattava varsi tuonne "hekottelevaan bakteeriin".)



Kun yritin etsiä näitten maitten paikkaa, silmään sattui tämä kartan kohta. Ei kai siinä vaan ole sellainen valkea hammas, josta jotain lähtee ylöspäin? Joen vartta pitkin asettuneita hampaita rivissä. Hampaan yläpuolella on nupulareunainen verho - viittaa "punaisen pultin liittymään"... imijöitä joen tai limajoen kupeessa.
https://www.google.fi/maps/@28.8198392,87.2871576,1045m/data=!3m1!1e3?hl=fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.