IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ELÄIMETTiistai 16.11.2021 08:45

Teen sen siistimmän eliö-kartta -version ihan pian. Symmetria ja lappusten värittäminen hienoiksi vie Paintillä aikaa.
Tässä on tällainen Por-Yor -juttu.




_________________________________________

Yritän tehdä tästä siistimmän version piakkoin. Halusin julkaista järjestyksen jo. El-Turado turasi tätä melkein 2 vuotta jo.
Tämän on pakko olla lähellä oikeaa järjestystä. Olisikohan se nyt oikein? Tässä on otettu huomioon revontulen tekijän paikka, poriferan tekijän paikka, (muistuttaa muuten vihreän anomalocariksen tekijä-reunaa, se musta porifera-käärme. Uutta tulee aina edellisen sisältä. Muistuttaa oikean käärmeen lisäksi montaa muuta eliötä), satu valaista sammalen kukkina otettu myös huomioon, ja Finn-Nessie Leppävirran järvestä, sekä BigHammer.
"Käkikellon käpyjä" roikottavat madon-kalkkarat jäivät nyt pois, kun eivät mahtuneet. Oranssi "sir" putkimadon lähellä = sirkka-äyriäinen. "Mai" oikeassa reunassa = charnia (mailamaisia "sulan tekeleitä").



(Turkish-) Towel:n vieressä oleva punainen = Madagaskarin lasikiekko. Pyrstökkään näköiset olennot istuvat sisällä rivissä, ja katselevat kiekon neliö-ikkunoista ulos. Luulisit saduksi, ellet olisi itse nähnyt. Ehkeivät KATSELLEET niistä ikkunoista ulos, mutta ikkunoilta ne ainakin nyt näyttävät, ja eivätköhän liene lasia.
Kuvassa on taas symmetriaa sekä "kylkimäisesti" että vastapuoli-periaatteella. Vaalea lappu alhaalla, DEEP, on niitä etanamaisia, sulkamaisia, läpinäkyviä syvänmeren matoja, joista yhdellä oli koiran pää. Se peilautuu pitkillä suikaleilla kuvattujen levien ja kasvien kaltaisesti, ja suuntaa kasvien tavoin bakteeria kohti.
Käsnäjalkaisen ja Big-Hammer -vasaraa esittävän T-kuvan välissä on violetihko pehmytkoralli. Ne ovat "koralli-vaunuja", tai kuin Pirunpesän pinkki laituri, tai käsnäjalkaista & karhukaista muistuttava "puhalletun kumikäsineen" näköinen "sieni"... mustasta kourusta rakennettu monimutkainen hökötys, joka on pinkki, mutta jossa asuu musta alfalanka. Eli sellainen, kuin on Pirunpesän vaaleanpunainen ympäristö, mustine alfalankapari-lävistäjineen. Big-Hammerin lähettämien vaaleanpunaisten putkien päästä löytyvä pinkki linna.
"Kulmaseisoja" rotifer on nyt sammalen ja "Auroran" välissä. Siitä on turhan pitkä matka merihevoseen, mutta yhteyttä voi avata siirtämällä oikosarven pois edestä, vaikka helmiveneeseen päin. Rotifer-kulmalaisen voi siirtää artemia-anoma-aurora -kolmion keskelle. Merihevonen on uida-käppyröinyt siellä vähän ylempänä ennen. Oikosarven häntä voi kyllä olla myös hänen häntänsä, vai onko? Ne näyttävät melkein aina täsmälleen niiltä, joiden risteytymiä ne ovat.
Ekskavaatit peilautuvat vastapuoli-tavalla hanhenkaulasta, ja kaksi-kylkeä -tavalla valaasta --> saatoin olla oikeassa siinä, että valaat muistuttavat ekskavaatteja, sellaisia, jollainen on muodostamassa krotin poikasen selkää.
Tämä on 1. kartta, jossa ammoniitti sattuu mukavasti mestari-naamioitujan ("hämismäinen lokasuojasarja") viereen.
Dickinsonia kuuluu ehkä kasvien ja yorgian väliin. Se on väärässä paikassa. Korjaan sen sitten, kun siistin koko höskän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.