IRC-Galleria

bilehile-

bilehile-

ei sole poka mikhään

HaasteMaanantai 06.02.2006 23:07

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Ennenkuin lähden kämpiltä johonkin niin tarkistan monta kertaa et varmasti on avaimet mukana vaikka tietäisin et ne on taskussa.

2. On se kumma miks aina kaikista pulloista mun pitää repiä etiketit pois niin ja sit viel pureskella niitä korkkeja... :D

3. Silloin kun olen väsynyt niin nauran aivan tyhmille jutuille ja vaik ei kukaan puhuis mitään niin saatan silti hihittää ittekseni omille mielessä liikkuville tyhmille asioille... :D

4. Kun saan parikin pulloa alkoholia ni johan alkaa juttu luistaan ja välistä tulee niin ihme juttua et huh huh.... =) (en tiiä onko tuo niin omituista mut what ever)

5. Sit viel tää viiminen,mitäköhän tähän laittais....hmmm... hermostuneena pureskelen kynsiäni vaik tiedän et se ei oo hyvä juttu.

Haaste menee seuraavile:

Juzzhi
Henza
tess-u
Hype^
´´werty``





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.