IRC-Galleria

okei, myönnän.Torstai 02.06.2011 23:10

tällä koneella ei oo kaikki hyvin.
ai mitenniin? no, näistä syistä voi valita mieleisensä:

1) jos tän jättää päälle ''lepotilaan'', eli laittaa tän kannen kiinni ja lähtee jonnekkin, sillä aikaa se joko a) lataa jonkun helvetin oudon ohjelman, tai b) täyttää tuon alapalkin pop-up -ikkunoilla. tänäänkin tähän oli latautunut joku tekstintarkistusohjelma, englanniksi vieläpä, ja eilen tää tallensi aloitussivuksi jonkun tosi kummallisen apinajutun. JOTA EI MUUTEN SAA VAIHDETTUA. niin ja samalla asensi jonkun uuden palkin tähän selaimeen. jes.
2) tätä tää ei oo nyt tehnyt, mutta esimerkiksi sillon vantaalla kun olin siellä hotellissa, niin saattoipa tää joskus soitella mulle vaikka minkälaista musiikkia ihan yhtäkkiä. mitään sovelluksia edes päällä tai mitään, niin eiköhän silti kuulu jotain intialaista joikua tai sitten muuten vaan jotain kahden miehen välistä keskustelua. tuota...
3) jos painaa noita välilehtiä kiinni yhden, tää nakkaa koko netin kiinni. hiton kivaa kun ei muista tuota aina, siinäpä sitten on mukava miettiä, että mitähän nyt tapahtu.

muitakin kivoja pikkuvikoja löytyy kyllä myös näiden lisäksi! mutta nää nyt mielenpäällä ensimmäisinä ÄRSYTTÄÄ. tulis joku fiksumpi tän korjaamaan, olisin tosi onnellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.