IRC-Galleria

boogiesplash

boogiesplash

protège-moi de mes désirs

JOO MORJENTTESKeskiviikko 23.12.2009 18:38

Okei, kiitos ihan törkeesti sille, joka vastaa maailman säätilasta!
Nimittäin maanantain lumipyry aiheutti mulle kasan ongelmia kun oltiin matkalla tänne Ranskaan. Niin siis, saavuttiin vasta eilen, vaikka meidän piti tulla jo maanantaina.

Ensinnäkin, mä heräsin aamulla 4:30 ja sain tietää että meidän lento oli peruttu. Meillä ei ollut mitään mahiksia soittaa mihinkään, sillä Lufthansan tiski avautui vasta 5:45 siellä kentällä. Mentiin isin kaa kentälle just silloin 5:45 aamulla ja isi jonotti meille uusia lippuja 2 tuntia. Hengailtiin yhteensä 9 tuntia Helsinki-Vantaalla, koska se uusi lento Frankfurtiin tuli yli tunnin myöhässä.

Lennettiin Frankfurtiin, mutta sen myöhästymisen takia, myöhästyttiin Frankfurt-Marseille koneesta. Mentiin jonottamaan meille TAAS uusia lippuja johon meni 3 tuntia, koska koko maailman valloittanut lumipyry oli tuhonnut "parin" muunkin matkustamisen. Esim. tutustuttiin yhteen intialaissyntyiseen jenkkimieheen, joka oli kuulemma istunut 5 tuntia paikallaan seisoneessa lentokoneessa, kunnes oltiin ilmoitettu, että kone ei lähde mihinkään.

Frankfurtista meille annettiin hotellihuone ihanaan viiden tähden hotelliin, missä oli muuten by the way maailman pehmeimmät jättityynyt ja törkeen kokoinen amme<3

Lennettiin siis vasta päivän myöhässä tänne mummolle. :))))

ihme reissu, pakko sanoa.

P.s. HUOMENNA JOULUAATTO, tuntuu ihan hassulle
p.p.s tääl ei oo lunta, itken verta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.