IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.04.2009 20:03

Rita hoiteleepi hyvin vauvojaan. <hymy> Ja pentueen pienin poitsu syö reippaasti. <sydän> Jos ois aikaa ja rahaa, niin menisin kattomaan Rovaniemel mun tyttöö ja sen kersoja, sit ku pennut on muutaman viikon ikäsiä.. mut ei taida onnistua.
Toukokuun vikana vkonloppuna hypätään sit Rudin kans junaan ja ollaan pentujen luovutusvkonloppu Rovaniemel. Näkee vähän pentujen tulevia omistajiaki. Hyi, paluumatkalla mulla on sit Rita riippuvine tisseineen mukana.. pitkä matka reissata sellasen emakon kanssa! <virne> ...hävettää! Oon jo katellu netistä jotain kivoja t-paitoja, että sais edes jotain peitettyä sellasel. Mut mulle luvattiin, että heti ku on vaan mahdollista, niin Ritaa aletaan juoksuttaa kesäkuntoon.

Ritan edellistä pentuetta.. elikkäs Rupäärtin sisaruksia on kovasti kehuttu näyttelyis. Jee! Toivotaan, että tää uus pentuekin tulee olemaan kans kivannäkönen.

Rudi on keksiny (omasta mielestään) kivan uuden jutun.. rapa-ojissa juoksemisen! Ärrr! Kaks päivää peräkkäin tuo on ojissa kahlannu, ku ollaan tuol pelloilla oltu. <virne> Viimekesänä toi ei pahemmin innostunu uimisesta, mut noiden ojasukellusten myötä se varmasti tykkää ihan kunnolla uida tänäkesänä.

Ja mässäilykilot on ny goooone! Tarttis ny alkaa paino putoon aika vauhdilla, kohtahan on jo kesä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.