IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 18:17

Se oli pikavisiitti. H tuli. Mut hitto! Mä oon luullu et Rudi on joku rimpula mini-dallu, mut se oli jytympi ja lihaksikkaampi ku moni muu uros siel! Huh! <ihme> Rudi oli nyt isompi kuin sen veli, joka on aikasemmin ollu paljon kookkaampi.
Tanner vaan tömisi ku Ruudolf juoksi siel kehässä!
Pääasia että Rudi nautti! Ja sitä se tekikin! Vaikka välillä ei kauheena kiinnostanutkaan seisoa nätisti paikoillaan. Mä olin ihan varma, että se ois ollu siel paniikki persees, mut eipä ollu ei!
Mut tuomari haukku läskiks. <virne> Vaikka se on tosi linjakas mun mielestä, muutki sano niin. Aina ei voi miellyttää tuomareita. Leveä ja lihaksikas toi on, mutta ei läski! <virne>

Arvostelu;

Hieman lyhyt rintakehä ja kuono. Lihavassa kunnossa esitetty poika. Lyhyt olkavarsi. Löysät kyynärpäät. Hyvät takakulmaukset ja leveä reisi. Hieman löysää kaulanahkaa. Ylipainosta johtuen tekee ajoittain matalaraajaisen vaikutelman. Liikkuu hyvin takaa.


Ehkä mä oon siks pitäny tota niin mininä, ku vertailukohteena on toi ylikorkea ja tukeva Romppainen. Heh!
Mut seuraavaks Ristijärvi ja sit Aptus. Katotaan mitä niistä tulee. Erkkariinki ois kiva mennä.. ja varmaan mennäänki! Rita lähtee sinne sit turistiks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.