IRC-Galleria

tylsäääääh!Maanantai 06.11.2006 16:57

Töis yksin.. järjestövalvojana..päästelen bändei, keramiikka- ja tanssiryhmiä ineen.. hohhoijaa..Ei tarvii edes puhelimeen vastailla ku vastaaja on pääl..Noooh, onneks voi olla koneel!
Nyt alkaa oleen kämppä kotoisempi..on sohva ja (väliaikainen) tv-taso..Viel olis vaik mitä hankintalistas mut ei kande kaikkee krääsää viel hommata ennenku saan omani takas.
Äippä ollu mun luona viime torstaista asti..ollu aivan helevetin hauskaa <virne>
Ja lauantaina oltiin hertsikas syömässä Miian ja Tonyn luona.. illal mentiin sit saunomaan ja HUH! mikä sauna meijän talos on!!!! <ihme> täysin rempattu, vissii -04.. Siel on saunan katossa kuituvalot ja suihkutilat on kyl niin luxusta. Sit saunas oli viittä eri sorttia tuoksuöljyjä ja pukuhuonees oli taloyhtiön puolesta saunajuomat..ei, ei ollu bissee..(ne oli äipän kans hommattu jo iha ite) mut cokista ja fantaa kyl löyty..Mul on jokatoinen lauantai saunavuoro.. eikä oo ees kallista ..3,50e/kk.. jos ois joka vloppu vuoro niin ei sekään ois ku 10e..Saatampa ottaa viel ne pari saunavuoroa..on se sauna niiiiiin upea!

Eilen oltiin sit Espoos äidin ällöl exäl syömäs.. Harvinaisen tylsä reissu..
Hehe, mut oon opettanu äitiä liikkuun julkisilla pummilla!!

Ja nyt mä könyän tääl töis yksin ysiin asti..huomiseks koitan saada vapaata ku äiskä lähtee takas kökkelbyyhyn keskiviikko aamuna..Ku keskiviikkona oon taas yksin tääl duunis.. Työporukalla on suunnittelupäivät jotka ei mua silleen koske.

Lallatilaaa.. vois vääntää musat täysil ja alkaa pelaileen vaik biljardia mun näkymättömän kaverin kans..harmi vaan, ku aina mä sille häviän! <jännä>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.