IRC-Galleria

yeah!Perjantai 03.02.2006 23:05

Eli ny on reissu tehty..ja päk home .. pikku kaljois oon ku aattelin vähä alotella junassa kalsarikännei..mut onkse ne enää sit kalsarikännit?! =)
Eli keskiviikkona menin sinne, serkku-tyttö tuli asemalta hakeen.. Näytti sit mulle samalla missä ja millon nousta bussiin ja millo jäädä pois ku työhaastatteluun oon menossa.
No torstaina lähin jo ajoissa kaupungille..haastattelu 14.oo..
Mut olinkohan kerenny bussis istua 10-15min ku serkku soittelee että laitoinkohan varmasti oven lukkoon lähtiessä..Naapuri oli sit soittanu serkulle, että siel on joku täplikäs koira käytävällä vapaana. xD Eli Rita-neiti oli fiksuna saanu oven auki ja menny sen kerrostalon käytävälle.. Naapuri oli sit ystävällisenä laittanu Ritan sisälle ja pistäny oven takalukkoon. Että semmottiiiih..!!!
Kävin sit shoppailemas ennen "haistattelua" ja tuli kaverin siskokin yllättäen vastaan. Olin siinä luuris höpisemäs ku yhtäkkii katoin et helvetin tutun näkönen ihminen kävelee kohti.. siinä sit pienellä äänellä kutsuin nimeltä ni johan muija käänty ja sitte rupateltiin jonku aikaa kuulumisia yms. :D
Noooh..haastatteluun mennes kävikin ilmi että tää akkeli jonka piti mua haastatella oli joutunu lähtee hammaslekurille.. eli haastattelu siirty tälle päivälle klo. 11.oo..
Ja tänään kävin siel ja hyvin meni ilmeisesti..
Eli mulla alkaapi työt sitten 15.3 ..
Ja yllättäen mulle soitettiin tänään kämpästä..olin joskus reilu viikko sit jättäny netis yhel asuntotoimistol asuntopaprut..ihan olin unohtanu koko homman! =)
No mulla on sit siel 1.3 kaksio venaamas! jiiiihaaaa!!
Että tällai!
Ja ny tää jatkaa kaljan kittaamista!

ciao!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.