IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 15:40

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 2 ihmistä tekemään saman.

1. Mua ällöttää monet asiat, esimerkiks jos joku puree jotain kangasta :(

2. Pelkään pimeetä ihan mielettömästi. En uskalla kotona olla yksin pimeessä, vaan mahdollisimman nopeesti pitää pistää valot päälle.

3. Mulla on pakkomielle nyppiä kaikkea. Jos jossain on häiritsevä karva, nypin sitä niin kauan että menee hermo ja revin sen irti. Sama juttu rupien kanssa.

4. En osaa viheltää, joskus osasin jotenkin, mutta mulle naurettiin kun en tehnyt sitä oikein :(

5. Puhun tosi paljon paskaa/juoruan. En voi sille mitään, se vaan on niin kivaa juoruta kaikista. Ja olen varmaan huonoin maailmassa pitämään salaisuuksia, ellei ne ole jotain tosi pahoja. Muut olen varmasti jollekkin kertonut.

6. En osaa luistella.

7. Haluan koskea kaikkien hiuksia. Varsinki jos ne näyttää pehmeiltä, ni on pakko päästä koskemaan. Haluan tietää mitä ne tuntuu oikeasti.

8. Valehtelen humalassa varmaan puolet asioista mitä sanon. Ja silloin myös tykkään puhua ihan randomeille sellaista mitä ei ehkä kuuluisi niille puhua.

9. Jos olen kaupungissa tai bussissa, ja näen jonkun tutun niin yritän vältellä sitä ettei tarvis mennä puhumaan paskaa sen kanssa. Koska vihaan niitä hiljasia hetkiä joita bussissa istuessa varmasti tulee.

10. Joskus pidän tahallaan pientä taukoa galleriasta että ihmiset luulisivat että mulla on elämää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.