IRC-Galleria

tässä kuussaPerjantai 25.04.2008 12:26

ei greippimehua!!!

pitää kattoo mitä tapahtuu, ei varmaan mitään.
pitäs ostaa glandiniä mutta maksaa 60€ pönikkä jonka mielelläni maksaisin jos mulla semmosii summia olis laittaa ravintolisiin. toki mä oon laittanu varmaan kymmen kertasen määrän ravintolisiin viimevuonna, mutta eipä niistäkään mitään iloa oo olluna.

sinkkitabletteja ei muuten kannata ottaa ennen kahvia. hyi helevata!

pää kipee ja oksettaa :( ois ees krapula, mutta ku ei. ei muuten oo ollu krapulaa moneen kuukauteen kun en oo juonu. oiskohan näillä asioilla joku yhteys??

muutenki paljon ilosempi kun en juo enää. vaikka mieli kyllä tekis ottaa parit ylimääräset, muttakun ei se oo kivaa kun pitää sit mennä baariin ku kukaan ei halua olla mun kaa kotona ja laulaa vaikka. tai olla vaan sohvalla saunan raikkaana. pitäsköhän kutsuu jotain sauna porukkaa tänään... ai niin se raha.

sligin mutsi toi meille pornoa. mukavaa. ei yhtään outoa.

mun muratti kuolee :( ja se kun oli mun lemppari kun se oli niin nätti ja hyvän kokonen.

omistaisimpa ompelukoneen. huvittais ommella. ajattelin siirtyä tekemään bisnestä. kaikilla on varmasti jossain joku paita tai verhonpala jossa on hieno kuviointi, niin tekisin siitä lastenvaatteita. tai jotain.

miks muuten kestositeitä ei tehä alkkareiks? sehän ois ihan vitun kätevää, paitsi jos menee jonnekkin. mut kotona? tai jos laittaa riisipaperin vuorokohtaan ja laittaa vaihettavat imu osat... ei ois pelkoo mistään tippumisesta tai vinoon menemistestä... sellasta. mut kaippa se veri menis sen riisipaperin läpi ja ois yhtä tyhjän kanssa...

sukkia sukkia sukkia... niitä mä oon väkerrelly kun mun ainoot hahtuvat joista voi tehä jotain on ikuisuusprojektissa kiinni. mä en ikinä saa sitä saatanan unipussia valmiiks!!! miks piti alottaa???

oon heränny tänään viideltä. heräsin ku sligin piti mennä töihin mutta se ei päässytkään menee kun sen kaveri nukku pommiin ja niitten piti mennä kimppakyydillä. sit mä jouduin viemään sen. sit soitin töihin ja ilmoittauduin sairaaks. migreeniä taas.

eipä mulla taas muuta. sitä greippimehua vaan tekee mieli ihan sairaasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.