IRC-Galleria

cloud\berry

cloud\berry

"Control your fate, colour your dreams."

ANGST! >__<Torstai 22.03.2007 23:33

Olin just järjestelees musiikkei eri kansioihi, ja totkai et muistan mikä mikäki kappale on ni kuuntelen niist ain sitä alkuu ja muutenki. Nooh, BS Player päätti (jälleen!) pistää pienet errorit, täl kertaa se vaan ei aukee enää lainkaa! -> Poistin koko paskan.

Eiku Googleen sit vaan "BS Player download" ja siitä ensimmäistä hakutulosta kehiin ja uutta lataamaan! Mikäs siin, uudempi versio ja kaikki. :D Mutku EI! >_< Se asennus siin lataili parikymment sekunttii ja eikun asentamaan! Jotain mä siin sit sähläsin sen kaa ja se alko asentaa sitä.... Mut sekunnin pääst se heittää jonku vitun "file error" tai jonku. Sit siin on vaihtoehtoin "Yritä uudelleen", "Keskeytä" ja "Skippaa". Minä, vanha tietoteknikko, totta kai koitan eka "yritä uudelleen", mut ei! Aina se heittää sen saman! Noooh, sitten SKIPPAA! >:DD Mikäs siin, vittuuks tollasii ilmotuksii mihinkää tarvii?!

Ja sitte... Mun virustorjuntani ilmoittaa että "ONNEKSI OLKOON! KONEELLASI ON HAVAITTU TROIJALAINEN!"

Vaikken mä mitää tietokoneist ymmärräkkää, ni kyl mä ny sen vitun TROIJALAISEN TIIÄN! Eiku karanteeniin seki paska. Vittu tollasii.

Sit se SUOSTU VIHDOIN JA VIIMEIN asentamaa sen loppuu! HALLELUJA VITTU J33! Sitä siin oliki jo odotettu! Mut ei: "Minä olen BS Player enkä suostu toimimaan Jennin koneella! *viilto kovalevyyn*"

Mä poistatin senkin... Ja Googlesta joku TOINEN latauspaikka sitten nii! Samat alkuhäslingit suoritin, mut olin oikee tarkka, etten mitää tehny väärin. Asennus oli latautunu... Asenna... Ja... JA... FILE ERROR! ZOMG ORLY!??! Hei, mä en jaksa ilman musaa. 8<

Mutta mutta! :D Koitin tota oikee säihkyvin silmin että "Jos, oi JOS se suostuis latautumaan!" Mutta : "TITTIDII! ONNEKSI OLKOON! KONEELLASI ON HAVAITTU JÄLLEEN KERRAN SELLAINEN PUUHEPPA!"

Poistoon KAIKKI, mikä vaan muistuttaa BS Playeristä! Ja juustohöylää esiin! ANGST VITTU! Nooh, katoin tänää ainaki Neon Genesis Evangelionii, 4 ekaa jaksoo. Millonkoha neki olis tullu katottuu, ellei toi olis bukannu? Onni onnettomuudessa? Harmaimmallakin pilvellä on hopeareunus? Ehkä, mutten pysty tekee jatkossa läksyjä. ;________; *viiltojaverta*
EN ELÄ ILMAN MUSIIKKIA!!!1 Tai en ainakaa pysty keskittymään johki avaruuskappaleisiin ja vedenjakajiin niin hyvin!

SÄÄLIKÄÄ MUA!


In your dreams, eh? >_>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.