IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Välillä tökkii...Perjantai 29.12.2006 20:54

Välillä tökkii nämä nuoret täällä ircissä 13v-14v), heillä on ilmeisesti sellainen kasvatus, että saavat arvostella, haistatella jne mielin määrin. Olen seurannut muutaman nuoren toimintaa sivuilla ja heidän ainoa tavoitteensa näkyy olevan haistatella kavereilleen sekä ihmisille, jotka ovat esim. laihoja, ´tukevia, kasvoilla finnejä, tai muuten vaan eivät ole kuvankauniita amerikkalaisia missejä eli vaan tuottaa mielipahaa.....
Tietävätköhän heidän vanhempansa ja jos tietävät, niin kysyn vaan minne ollaan menossa..........................................?????????????
En nyt kirjoita tätä mitenkään ollakseni itse katkera, että olen saanut kuulla olevani lihava, minun on käsketty laihduttaa jne. Tiedän sen todeksi mutta eihän se ole kivaa, eikä varmaankaan kuulu tämän irc systeemin tarkoitukseksi arvostella ihmisten ulkonäköä tai vajavuutta tms.Kävin tässä erään (satunnainen) minulle tuntemattoman sivuilla ja yksi näistä neljästä nuoresta joita olen seuraillut oli kirjoittanut todella pahasti ja inhottavasti tästä ihmisestä.
En tiedä kuluisiko minun puuttua, en vaan haluaisi panna käsiäni soppaan, joka ei minulle kuulu ja pelkään pahoittavani vaan asianomaisen mieltä enemmän.

Löysin yhden yhteyden heidän välillään, ei millään pahalla mutta ovat ruotsinkielisiltä seuduilta.... eli pahasti : svenska talande bättre folk, vaikka itsellänikin puoli sukua asuu ruotsinkielisellä seudulla ja puhuu ruottia...silti en hyväksy käytöstä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.