IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****
Mutta, miten se meillä otettiin vastaan...
Kuva-arkisto kertoo osan totuutta muttei kaikkea, kun en tajunnut kysyä kaikilta lupaa kuvien laittoon, no ei se mitään.
Ideana meillä oli (a la Aavan äiti), että pidetään pukujuhlat. Itse innostuin heti, mutta hiukan uumoilin huonoa osanottoa mutta ei hätiä mitiä kaikki (melkein) innostuivat tosi paljon ja saatiin oikein kunnolliset pukujuhlat 22:sta vieraasta 16 oli pukeutunut, sehän on yli 50 %. Tosin pari vierasta ei tiennyt välttämättä, että oli pukujuhlat.
Pidettiin äänestys ja äänet jakautuivst sitten, että kaksi sai yhtä monta ääntä, yllätys yllätys Stareyes82 ja Matoaka , hih. Laitan kuvan itsestänikin heti arkistoon kunhan saan selville ottiko minusta kukaan minkäänlaista kuvaa koko iltana (??)
Eli ne oli pukujuhlat mutta myös nyyttärit. Ruokaa ja juomaa oli yllin kyllin, kiitos tuojille vaivan näöstä. Yövieraitakin jäi syystä jos toisesta. Isäntä ja minä nukuttiin saunan lattialla ja nyt on tuo selkä HIUKAN kipeä mutta mitäs lupasin vieraille käyttää meidän sänkyä, oma moka. Toivottavasti he nukkuivat hyvin. Karaokeakin laulettiin iltasella ja ilmeisesti vähän jo vuonna 2007:kin. Rakettejakin paukutettiin, tosin itse en nähnyt yhtäkään !!??
1.1.2007 herättiin ja jatkettiin, ei kaikki. Joten tässä on podettu morkkista ja selkää ja siivousmorkkista jne. Kaipa se tästä sitten joskus lutviutuu. Ja mikä ettei, koska bileet olivat erittäin onnistuneet, ihania hyviä ystäviä talo täys, kaikki jotka sinne halusinkin (paitsi limsa-jerry oli liian kaukana ja töissä) Niin, että ei muuta kuin odottamaan uusia juhlia, kuka järkkää.......nimittäin biisonilauman jälkiä on kuitenkin aika ikävä korjata, ei vaiskaan. Kiitos kaikille paikalle olijoille, olette kaikki tärkeitä elämässäni ja Teidän kanssa uuden vuoden halusin vastaanottaakin!!!
Huomenna menen hoitamaan Aavaa mutta se onkin sitten jo toinen juttu.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.