IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

En saa unta, ahdistaa....Sunnuntai 07.01.2007 02:28

En saa unta kun taas murehdin todennäköisesti ihan turhaan. Pahoitin vaan mieleni uuden vuoden kuvien saamista kommenteista. Niiden kuvien tarkoitus ei todellakaan ollut pahoittaa kenenkään mieltä, eikä kenenkään sellaisen kuvaa julkaista, joka ei siihen lupaa antanut.
Kuvat ovat tilanne kuvia ja osa lavastettuja. Missään kuvassa kukaan ei ole ympäri kännissä,
alkoholia toki nautittiin aikuisten juhlissa mutta mielestäni "kohtuullisesti". Kukaan ei käyttäytynyt rumasti, siis kellään ei ollut kenestäkään huomauttamisti, ilta oli iloinen ja kohtuullisen asiallinen. Kotini oli täynnä minulle rakkaita ja ihania ihmisiä, joihin luotan täysin.
Kukaan ei tapellut kenenkään kanssa ja palaute on ollut täysin positiivista. Olen jo sunnittelemassa pääsiäisenä pupu-juhlia =)
Seuraavana päivänä eli 1.1. osa jatkoi ruoan ja juoman merkeissä ravintolassa mutta se osa porukkaa, joilla lapset tulivat hoidosta kotiin menivät sinne kiltisti odottamaan eli lopettivat juhlimisen kuten pitääkin.
Itse en siihen joukkoon kuulunut koska a) minulla ei ole pieniä lapsia, b) minulla ei ole lapsenlapsia, c) olen itse aikoinani saanut/joutunut lopettamaan ajoissa koska lapset olivat pieniä ja suurimman osan vietinkin lasten kanssa juhlapyhät yksinäni sattuneesta syystä.
Nyt minun ei enää tarvitse, saan elää aikuisen naisen omaehtoista elämää (tosin osittain sitäkin vielä erinäisten asioiden takia)
Pyydän siis anteeksi aiheuttamaani mielipahaa.
Huh, nyt voin mennä nukkumaan, hyvää yötä kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.