IRC-Galleria

aamutoimetMaanantai 21.04.2008 12:52

Aamutoimissa on jotain kiehtovaa. Toisilla ne muodostuvat tarkaksi rutiiniksi, toisilla aamutoimet vaihtelevat paljonkin inspiksen ja tilanteen mukaan. Kuulun tähän jälkimmäiseen ryhmään, ehdottomasti. Armeijan aikana omat aamutoimeni rutinoituivat, mutta muuten ne ovat pysyneet varsin spontaaneina. Postin kesäduuni 2000-luvulla oli kanssa siinä mielessä hyvä kokemus, että sai testattua säännöllisen (ja aivan liian aikaisen) rytmin vaikutuksen elämään.

Kahvi on melkein aina osa rutiinejani. Tuo jumalainen juoma, jota jo 1700-luvulla hörpittiin, piristää kofeiinisisällöllään. Kofeiini on alkaloidi, eli typpeä sisältävä psykoaktiivinen molekyyli. 1,3,7-trimetyyliksantiini antaa päivään potkua, mutta ennen kaikkea kahvin juonnissa on se perinne, tunnelma, jne mikä pitää meikäläisen uskollisena litkun nielijänä. Wikipediassa on jo pahaenteisesti mainintaa kofeiinin olevan päihde, joten eiköhän tupakkanoitavainon jälkeen aleta jossain vaiheessa vainota myös kofeiinia. En kannata tällaisia vainoja...

Ihanan kesäinen päivä! Aurinko valaisee kirkkaasti ja luo valokuvaajan niin himoitseman kontrastin kaikelle. Alan blogata myös pelkästään tarkoilla valokuvilla, nyt kun tuli hankittua Olympuksen digikamera. 10 megapikselin tarkkuus tekee kivan näköisiä otoksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.