IRC-Galleria

XDMaanantai 14.12.2009 20:41

matikan tunnilla en tajunnu jotai ja höltin ittelleni mut yritin saaada sen vaikuttaan et puhuisin sannille. sit mää huusin "ai!noin se menee!!!" kaikki käänty kattoon mä käännyin saniin päin "kiitti et autoit" sanni oli sillee "wtf?" . sit erik joka istuu mun eessä "miks oot noin ilonen? tasit saada välkällä?" mul kesti vähä tajuta mitä eerik tarkotti sit vaan "ai no en oikeestaan,... siihen iloisuuteen on muut syyt"



10 minuutti myöhemmin ...........

erik ja jotai muit poikii kattelee naisii erikin kännyl ja nään jostai raosta sit mitä ne katteli ja kattelin niit kuvii niitten kans ja ajattelin "onko vähän kilttei kuvii?" sit en huomannu yhtää mut erik ilmeisesti huomas et katoin ja sit se osotti uo täs vaihees vast huomasin ja sit koko poika porukka käänty kattoo mua repes nauruun ja yks niistä tokas "katteleks sää naisii?!" sit olin sillee esitys päälle! "en ... ajattelin.. mitenkä niin? en mä nää naisten kuvii missää?" joku" erikin kännyst katoit" "ai onks siel jotai kuvii... en ees huomannu... " ja joo tunsin ku punastus valtas kasvot... ajattelin muutamaan kertaan "fak... jäin kii... nolonolonolo'"

joo ja niis kuvis oli jotai naisii alkkareissaan... oli aika kilttei... ne vaan seiso jossai rannal...tylsää...ne ei ollu ees kauniita...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.