IRC-Galleria

d_o

d_o

ಥ益ಥ ~ 災の精霊

Uusimmat blogimerkinnät

Mokoma & BAR 68Lauantai 30.08.2008 14:18

Joo, mitäpä sitä voisi sanoa eilisestä keikasta. Syvät epätoivon ja ahdistuksen hetket kun liput loppuivat juuri nenän edestä vaihtuivat uskomattomaan onnen tunteeseen Marian kirjaimellisesti rukoiltua meille liput Santun avulla. (Kiitos Santtu, oon aina tiennyt, että suhun voi luottaa <3)

Ja uskomaton oli ilta muiltakin osin, muutenkin kuin sisääntulomme kannalta.
Biisilista oli jotain ainutkertaista, joukossa mm. Sudet ihmisten vaatteissa, Silmäterä, Kasvan ja Koiruoho (jonka Marko arveli olleen kappaleen toinen esityskerta IKINÄ) ja yhteensähän pojat vetivät 20!! kappaletta sulaa mahtavuutta. (Okei, välillä yleisössä ja etenkin eturivissä oleminen vitutti ankarasti ihan keikan aikanakin, kun vitun känniääliöt tunkivat ja tunkivat ja hoilasivat kovaan ääneen pari säkeistöä jäljessä ja paine edessä oli uskomaton, mutta hei~ näin se on aina baarikeikoilla)
Mutta kun keikan jälkeen vielä luovuin ujon fanipojan elkeistäni ja jatkoin miun ja Marian röyhkeää linjaa (Mehän MENNÄÄN katsomaan Mokomaa, kun ollaan jumalauta Turusta asti tänne tultu!!) ja painelin backstagelle kiittämään Santtua siitä, että hommas meidät sisälle.
Santtu tulikin vastaan ja ilmeisesti hieman päissään jo sutaisi pääsylippuun nimensä, mutta en ollut uskoa onneani kun vielä pääsin MARKONKIN juttusille! Luojan kiitos, en ollut edes kipsissä, vaan puhuin kohtuullisen fiksuja ja Markokin puhui keikasta kuin oltaisiin parempiakin tuttuja.
:D Ja vittu, ne ainakin muistaa meidät. "Ootteks työ niitä Turun miehiä?"
Voinpahan sanoa, ettei ollu turha reissu, vaikka siltä se vaikutti puolitoista tuntia ilman lippuja baarin edessä. Bändi hommas meidät sisälle ja pääsin puhumaan yhden suurimman idolini kanssa. Perkele!
Kiitos, Maria. Kiitos niin maan perkeleesti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.