IRC-Galleria

dani__

dani__

ennenki niin monen kertaan lähteny ei tästä kaupungista lähtö romantiikkaa saa

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2012 15:40

Omatekoiset räjähteet ja pommit ovat monille nuorille suurta hupia, eikä niíden isoista riskeistä juuri välitetä. Ilotulitteiden ilkivaltainen käyttö, ilotulitteiden tuunaukset ja virittelyt sekä erilaisista kemikaaleista kyhätyt pommit ovat tekijöilleen äärimmäisen vaarallisia. Vahinko saattaa tapahtua jo valmistus- tai käsittelyvaiheessa.

Poliisi on tarttunut tuumasta toimeen ja varoittaa nyt etenkin nuoria ilotulitteiden holtittoman käytön seurauksista ja kotitekoisten pommien vaaroista. Tiedotteen tai perinteisen valistuksen sijaan poliisi kokeilee taas uutta ja erilaista. Tänään IRC-Gallerian joulukalenteriyhteisössä julkaistu Mc Manen rap-kappale "Kotipommit" on valistusta, joka iskee suoraan asian ytimeen eikä lisäselittelyjä kaipaa.

biisin voi kuunnella myös Ircin joulukalenterista osoitteessa: http://irc-galleria.net/kotipommit.

Poliisin tiedote aiheesta löytyy osoitteesta: http://www.poliisi.fi/poliisi/helsinki/home.nsf/pfbd/B9666EE28CB15ED5C22577ED...

"Poliisi haluaa varoittaa etenkin nuoria ilotulitteiden holtittoman käytön seurauksista ja kotitekoisten pommien vaaroista. Poliisin tiedotteet eivät kuitenkaan välttämättä tavoita nuoria. Siksi Helsingin poliisilaitoksen virtuaalinen lähipoliisiryhmä on pyytänyt erästä nuorta tamperelaista musiikinharrastajaa, Mc Manea, tekemään aiheesta kappaleen."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.